Favorite Politică 

Radu Paros, coordonator AUR Slobozia, a pus ochii pe fotoliul de primar al municipiului reședință de județ

Radu Paros, proaspăt înrolat în echipa AUR Slobozia, crede că poate ajunge primar și o persoană care nu a activat politic în ultimii ani.

Radu Paros, coordonatorul AUR Slobozia, şi Adrian Costea, senator AUR de Ialomița, au prezentat presei ultimele acțiuni politice desfășurate în județ.

Proaspăt înrolat în echipa politică AUR în municipiul reședință de județ, cu scopul evident de a candida la funcția de primar de Slobozia, Paros transmite public că încă nu s-a luat o decizie în ceea ce privește candidatura sa la această funcție.

Organizația AUR Slobozia s-a constituit cu 80 de oameni

În acest moment abia a fost constituită organizația AUR Slobozia, după o întâlnire la care au participat circa 80 de persoane, urmând ca în perioada următoare să se stabilească structurile interne ale organizației municipale.

Cât despre omul pe care AUR îl va propune candidat la alegerile locale din 2024 pentru funcția de primar al Municipiului Slobozia, Paros repetă că partidul încă nu a luat o decizie în acest sens.

„În perioada următoare vom face organizațiile de vârstnicilor, de femei și de tineret. Mergem cu organizarea, mergem cu aducerea la partid a unor oameni de caracter pentru candidaturi la lista de consilieri locali, de consilieri județeni, la funcția de primar la Municipiului Slobozia.”, spune Radu Paros.

Nu am venit la AUR fix pe postul de candidat pentru funcția de primar la Slobozia la alegerile din 2024. E nevoie să fie un candidat serios și apreciat de cetățenii municipiului Slobozia. Vom identifica persoanele care vor sta cel mai bine în sondaj și acelea vor fi promovate pe liste. Ați văzut că au fost surprize la alegeri, persoane care nu au mai activat în politică au fost alese de cetățeni. (RADU PAROS, coordonator AUR Slobozia)

Dragoș Soare, ținta preferată a lui Radu Paros

Coordonatorul AUR Slobozia l-a dat exemplu pe Dragoș Soare atunci când a venit vorba de oameni mai puțin implicați politic dar care au avut succes electoral.

„Dragoș Soare nu prea a avut o activitate extraordinar de furtunoasă, poate decât în Consiliul Județean. O propagandă ieftină între dumnealui și Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița de la vremea respectivă, care era și rudă cu acesta, fiind unchiul soției dumnealui.”, spune Paros.

Şeful organizaţiei AUR Slobozia a amintit și de repetatele critici pe care i le adresa Dragoș Soare, în calitate de consilier județean, doamnei Mariana Iancu, cea care era la vremea respectivă manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

„Au fost atunci discuții despre Mariana Iancu despre care spunea că nu face treabă la Spitalul Județean Ialomița și că trebuie schimbată din funcție. Curios că acum a fost angajată la Primăria Slobozia într-un post de conducere vizavi de salubritatea orașului.”, a adăugat Radu Paros.

Adrian Costea: „AUR se extinde în județ cu oameni serioși, onești și implicați în comunitate”

Proiectul Vara Românească, derulat în lunile de vară de AUR, a fost o altă temă a discuțiilor cu reprezentanții presei. Descris de „auriști” drept „o idee extraordinară pe care România nu a mai avut-o până acum”.

Practic, AUR și-a propus prin parlamentarii pe care îi mai are să viziteze toate localitățile din țară, respectiv parlamentarul de Ialomița să viziteze toate localitățile din circumscripție.

„Eu am reușit să ajung acum în 50 dintre cele 67 de localități din Ialomița, zic eu că am un bilanț foarte bun. M-am concentrat să ajung în localități unde mai rar ajung politicienii, sunt o grămadă de primari care mi-au spus că sunt primul parlamentar care de la începutul legislaturii ajunge la ei în birou.”, a spus Adrian Costea, senator AUR de Ialomița.

Eu nu am mers în județ ca să găsesc probleme, eu nu sunt procuror, eu sunt parlamentar. Am văzut primari dedicați, cu realizări, dar am văzut și comunități care suferă din cauza leadership-ului iar oamenii încearcă să găsească alternative, ceea ce AUR va încerca să le ofere la următoarele alegeri locale. (ADRIAN COSTEA, senator AUR de Ialomița)

Parlamentarului ialomițean promite, cităm: „AUR se extinde în județ cu oameni serioși, oameni onești, oameni ce vor activa în partid. AUR, se previgurează de pe acum, ar putea fi chiar al doilea, al treilea partid din județ. Asta înseamnă consilieri locali după alegerile din 2024 și trebuie să avem oameni de care să fim mândri, oameni implicați în problemele comunității.

AUR Slobozia are un nou lider. Radu Paros Mihăiță vrea să ajungă primar la Slobozia

Related posts