Favorite Sport 

Unirea Slobozia, parcurs fără greșeală în Liga 2

Unirea Slobozia s-a impus la limită în deplasare cu Chindia Târgoviște și rămâne fără înfrângere în actualul sezon de Liga 2.

Unirea Slobozia a gestionat bine meciul istovitor din deplasare cu Chindia Târgoviște, programat duminică, la prânz, pe o căldură insuportabilă.

O confruntare grea mai ales din punct de vedere fizic, după ce oamenii lui Adrian Mihalcea jucaseră joi seara 120 de minute în meciul de Cupa României cu FC Hermannstadt.

Până la urmă oboseala de care se temea antrenorul principal nu s-a văzut și pe teren iar inspirația în alcătuirea echipei s-a materializat în trei puncte câștigate pe teren străin.

Constantin Toma, „Moșule, ce tânăr ești!

3.000 de oameni au sperat în victoria gazdelor, în condițiile în care favoriții lor se aflau într-o foame teribilă de puncte.

Miza și-a pus serios amprenta pe cei de la Chindia Târgoviște care au jucat crispat, fără inspirație, departe de așteptările și pretențiile unei echipe ce vine din Liga 1.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia a excelat la capitolul organizare, formație preocupată în prima repriză să blocheze din fașă orice tentativă ofensivă a adversarilor.

Monotonia unui meci ce părea a fi condamnat a se încheia fără gol la vreuna dintre porți a fost spartă de inspirația căpitanului Constantin Toma (foto).

„Moșul” şi-a făcut perfect pașii și a expediat o torpilă din lovitură liberă de la 20 metri care s-a oprit sub transversala porții, șut imposibil de scos de Răilean.

Gazdele au imediat cea mai mare șansă de gol, mingea trimisă cu capul de Marc trecând puțin pe lângă vinclu pentru ca în minutul 82, șutul deviat al aceluiași Marc să fie anticipat perfect de portarul Rusu.

Unirea Slobozia se putea întoarce de la Târgoviște cu o victorie la două goluri dar mingea trimisă puternic de Dorobanțu în prelungirile meciului a ocolit de puțin ținta.

Unirea Slobozia câștigă cu 1 – 0 meciul cu Chindia Târgoviște și continuă neînvinsă în Liga 2.

Pe primul loc este CSC Șelimbăr, cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat, iar pe următoarele trei poziții, cu câte 11 puncte sunt Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău și Unirea Slobozia, departajate de golaveraj.

CHINDIA Târgoviște: Răilean – Roberto, Gîț, Marc, Anișorac, Bogaciuc, Prejmerean, Boțogan, Șerban, Moldoveanu, Golofca. Au mai jucat: Negoescu, Cojocaru, Ursu, Tache, Plămadă. Antrenor principal: Vasile Miriuță.

UNIREA Slobozia: Rusu – Aioanei, Pospielov, Dinu, Toma, Atanase, Ekollo, Coadă, Vlăsceanu, Zukanovic, Cojocari. Au mai jucat: Lazăr, Afalna, Bîrnoi, Pacionel, Șandru. Antrenor principal: Adrian Mihalcea.

Related posts