Agricultură Eveniment Favorite 

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești, programul inedit al zilei vineri

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se desfășoară în perioada 30 august – 3 septembrie la Slobozia.

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești a pregătit un program inedit și în a doua zi pentru cei care pot vizita gratuit târgul organizat la Slobozia.

DĂ CLICK AICI pentru imagini de la FarmConect România, ediția 2023!

Ziua de activități începe la ora 10.30 cu conferința tematică „Agricultura viitorului sub imperativul eficientizării resurselor.

O dezbatere la care pot participa toți cei care vor să afle detalii interesante despre eficientizarea resurselor în obținerea unor recolte cât mai bune, într-o reuniune găzduită în Centrul de Conferințe Multimedia.

Pentru cei mici, de la ora 10.30 și până la ora 14.00, în zona dedicată lor, se organizează un Atelier pentru copii – Poveștile florii soarelui „Școala mea, natura, un proiect Ameropa Grains.

Între orele 11.00 și 13.00 la standul Muzeului Național al Agriculturii din România, specialiștii îi vor îndruma timp de o oră pe curioși în tainele împletirii spicelor și apoi, pentru încă o oră, îi vor învăța cum se modelează lutul.

La prânz, 12.40 – 13.00, în zona de manej de la FarmConect România va avea loc spectacolul BASME CU CAI.

Timp de o oră și jumătate, cu începere la ora 13.30, în Centrul de Conferințe Multimedia va avea loc conferința tematică „Formare profesională agricolă în România – provocări structurale, soluții locale.

Ziua a doua a evenimentului FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se va încheia cu un alt spectacol BASME CU CAI, ce va începe la ora 16.00 în zona manej.

DĂ CLICK AICI pentru a afla locația FarmConect România, ediția 2023!

Related posts