Favorite Sport 

Unirea Slobozia părăsește cu fruntea sus Cupa României

Unirea Slobozia a pierdut după prelungiri meciul cu FC Hermannstadt, după o primă repriză în care putea marcat de cel puțiun trei ori.

Unirea Slobozia părăsește cu fruntea sus Cupa României, după un meci cu o echipă de Liga 1 pe care a obligat-o să se întrebuințeze serios pentru o calificare obținută după 120 minute de joc.

Trupa lui Adrian Mihalcea putea merge mai departe dacă în prima repriză atacantul Chirs Afalna nu-și bătea joc de trei ocazii clare de gol.

Unirea Slobozia, vioara întâi în prima repriză

Meciul cu FC Hermannstadt a început furtunos, în minutul 4 Cojocari îi fură mingea lui Antoche la marginea careului și șutează peste transversală de la 10 metri.

Gazdele păstrează ritmul ofensiv și în minutul 7 dechid scorul: Cosmin Bîrnoi este nemarcat pe dreapta, este găsit cu o pasă în adâncime de Cojocari, intră în  careul și îl execută pe portar cu un șut în forță, sub transversală.

Unirea ține motoarele turate la maxim și semnează noi ocazii de gol. În minutul 12 șut Cojocari din 11 metri, reține portarul, iar în minutul 23 Afalna lăsat singur cu portarul trage slab și portarul prinde.

Imediat gazdele reclamă, pe bună dreptate, un fault în careu asupra lui Cojocari după ce Medina se așează în fața atacantului dar nici centralul și nici tușierul nu sancționează oaspeții cu lovitură de pedeapsă.

În minutul 43 Afalna este singur, fără marcaj, la doar 10 metri de poartă, dar în locul unui șut sănătos mai mult pasează cu exteriorul la portar, spre nemulțumirea spectatorilor, mulți dintre ei cerându-i lui Adrian Mihalcea să-l schimbe pe jucător.

FC Hermannstadt ripostează pe contraatac imediat după ratarea gazdelor și în loc de 2 – 0 se face 1 – 1 pe tabelă: înscrie Fonseca din 8 metri cu un șut plasat la colț, după ce primește mingea de la Medina.

FC Hermannstadt s-a jucat cu ocaziile în repriza a doua

În oglindă avea să arate partea secundă a meciului. Bîrnoi se distrează cu fundașii adeverși la șapte minute de le reluarea meciului, îi pasează lui Șandru iar mingea trimisă de acesta se oprește în plasa laterală, în afara porții.

Peste doar un minut trage cu sete de la 30 metri Pacionel, mingea se duce puțin peste transversală și din acest moment pe teren rămâne doar FC Hermannstadt.

În minutul 56 Medina centrează, Fonseca reia cu capul și mingea se duce în transversală, în ceea ce avea să fie ocazia ce anunța golul doi al oaspeților.

Acesta vine în minutul 61, corner de pe dreapta executat de Balaure, lovitură cu capul din careul mic a fundașului Găman, plonjon inutil al lui Georgescu.

În minutul 72 FC Hermannstadt înscrie și golul trei, Paraschiv centrează în fața porții, Mino Sota pune latul și trimite în poartă dar reușita este anulată pe motiv de offside.

Oaspeții simt că jocul este câștigat și încearcă că intre cu mingea până-n poartă și primesc o amendă usturătoare în chiar ultimul minut de joc.

Corner de pe dreapta pentru Unirea Slobozia, centrează la colțul scurt Atanase și Florinel Ibrian, căpitan de echipă în meciul de Cupa României, înscrie cu o lovitură de cap și trimite meciul în prelungiri.

Echipa mai proaspătă fizic obține calificarea în grupele Cupei României

Cele două reprize de prelungiri au arătat diferența între o echipă de Liga 1, net superioară fizic și valoric, și o trupă de Liga 2, sleită de puteri după 90 de minute pe un teren înmuiat serios de ploaia căzută cu doar câteva ore înainte de meci.

Ruben Fonseca marchează golul 3 în minutul 104, șut cu latul din fața porții, în urma unei centrări perfecte venită de la Paraschiv, iar Balaure înscrie golul 4 în minutul 112 cu un șut din zona careului mic.

DĂ CLICK AICI pentru fotografii de la meci!

FC Hermannstadt câștigă meciul cu Unirea Slobozia cu 5 – 2 și merge mai departe în Cupa României după ce în minutul 117 Alhassan marchează dintr-o lovitură de la 11 metri după ce portarul Georgescu l-a faultat pe Fonseca.

UNIREA SLOBOZIA: Georgescu – Dorobanțu, Ibrian, Gab. Lazăr, Șandru, Pacionel, Lemnaru, Dr. Lazăr, Afalna, Bîrnoi, Cojocari. Au mai jucat: Melniciuc, Ekollo, Atanase, Zukanovic, Vlăsceanu, Aioanei. Antrenor principal: ADRIAN MIHALCEA.

FC HERMANNSTADT: Căbuz – Medina, Găman, Antoche, Ciubotaru, Bărbuț, Petrescu, Murgia, Biceanu, Iancu, Fonseca. Au mai jucat: Paraschiv, Balaure, Sota, Alhassan, Jipa, Butean. Antrenor principal: MARIUS MĂLDĂRĂȘANU.

Related posts