Sport 

Unirea Slobozia, meci greu pe teren propriu cu Politehnica Iași

Unirea Slobozia, locul 1 în Liga 2, joacă duminică, de la ora 11.00, împotriva echipei Politehnica Iași, locul 2 în Liga 2.

Unirea Slobozia are un meci dificil în etapa a șaptea din Liga 2. Pe stadionul Municipal din Slobozia vine Politehnica Iași, formație ce are ca obiectiv promovarea în Liga 1 la finalul acestei ediții de campionat.

Grație victoriei din meciul disputat în deplasare cu CSC Dumbrăvița și beneficiind de un golaveraj mai bun Unirea Slobozia conduce în Liga 2 în fața altor trei echipe ce sunt la egalitate de puncte, 13, după primele șase meciuri disputate.

Politehnica Iași, echipa de pe locul 2, poziție pe care a urcat după ce a trecut etapa trecută de Gloria Buzău (1 – 0, pe teren propriu), vine la Slobozia să obțină un rezultat pozitiv care s-o mențină în zona fruntașă.

CITEȘTE ȘI: Unirea Slobozia a trecut la pas de Dunărea Călărași în Cupa României

De parte cealaltă, Unirea Slobozia caută o victorie care să-i asigure păstrarea primului loc în ierarhie și încă trei puncte necesare spre a prinde pentru al doilea sezon consecutiv un loc în primele 6 echipe, cele care pot promova în Liga 1.

Un bilet la meci costă 10 lei

Partida dintre Unirea Slobozia și Politehnica Iași fusese programată inițial să se dispute luni, 19 septembrie, de la ora 17.30.

Televiziunile s-au răzgândit și nu au inclus meciul pe lista celor transmise și atunci partida a fost mutată duminică, de la ora 11.00.

Accesul în tribune se va face gratuit pentru domnișoare, doamne, copii și adolescenți sub 18 ani.

Doar bărbații vor achita un bilet în valoare de 10 lei. Acestea pot fi procurate vineri, 16 septembrie, până la ora 18.00, de la sediul AFC Unirea Slobozia, situat în incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

Sâmbătă, 17 septembrie, biletele pot fi cumpărate din aceeași locație, între orele 9.00 și 12.00, iar în ziua meciului biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete de la intrarea în stadionul Municipal, începând cu ora 8.00.

Unirea Slobozia a trecut la pas de Dunărea Călărași în Cupa României

Related posts