Administrație Eveniment Social 

Fetești: Festivalul „Toamna feteșteană” începe săptămâna viitoare

Fetești: Cunoscutul bâlci de toamnă începe în data de 6 octombrie și se încheie după o săptămână cu o serie de spectacole.

Primăria Municipiului Fetești va organiza, începând cu data de 6 octombrie, la solicitarea locuitorilor, Festivalul „Toamna feteșteană”.

Evenimentul va include și tradiționalul „Târg de toamnă”, cunoscut de localnici drept bâlciul din Fetești ce are loc în fiecare an.

„Oamenii ne-au solicitat să nu renunțăm la tradiționalul bâlci de toamnă și am decis ca evenimentul să înceapă în data de 6 octombrie și să se încheie în 15 octombrie. Lucrăm acum la un program artistic ce se va desfășura în fiecare seară, în perioada 12 – 15 octombrie.”, a explicat Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești.

Evenimentul se va desfășura în zona parcării de TIR-uri de pe strada Călărași, nr. 547 A.

În cadrul Târgului de toamnă vizitatorii vor putea aprecia și achiziționa produse românești, direct de la producători, fructe și legume de sezon dar și obiecte tradiționale din lemn și răchită.

Nu vor lipsi de pe tarabele comercianților preparate alimentare din arta culinară autohtonă.

Evenimentul este susținut de Consiliul Local Municipal și Primăria Municipiului Fetești, prin DADPP Fetești, va cuprinde în perioada 12 – 15 octombrie, începând cu ora 17.00, câte un spectacol artistic susținut artiști locali și de invitați.

Organizatorul principal este Societatea Viobeti Comimpex SRL București, care își asumă responsabilitatea desfășurării evenimentului și a obținerii tuturor avizelor necesare, pe cheltuială proprie.

Related posts