Administrație Favorite Social 

Fetești: Începe acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței

Fetești: Primăria Municipiului anunță locuitorii că în data de 23 octombrie începe procesul de depunere a dosarelor pentru obținerea banilor.

Primăria Municipiului Fetești începe luni, 23 octombrie, procesul de acordare a ajutoarelor de încălzire a locuințelor pentru sezonul rece 2023 – 2024.

În primă fază vor fi primite dosarele cu documente, întocmite de famiiile și persoanele singure ce utilizează combustibili solizi, petrolieri, gaze naturate sau energie electrică pentru încălzirea locuinței

Conform legislației în vigoare, pentru primirea sprijinului bănesc oferit de la bugetul de stat, solicitanții trebuie să dovedească prin documentele depuse că se încadrează în categoria familiilor ce au venituri nete lunare de până la 1.386 lei pentru fiecare membru de familie.

În cazul persoanelor singure, acestea pot beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței în sezonul rece 2023 – 2024 dacă au un venit lunar mai mic de 2.053 lei.

Beneficiarii din cartierul FETEȘTI GARĂ pot depune dosarele la Biroul situat în incinta Halei Pieței Agroalimentare. Cei din cartierele COLONIȘTI, VLAȘCA și FETEȘTI ORAȘ sunt rugați să înainteze dosarele la Biroul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Fetești., au anunțat reprezentanții municipalității.

Detalii legate de programul de funcționare al centrelor, precum și lista cu documentele necesare pentru constituirea dosarului vor fi disponibile la sediile respective.

Related posts