Administrație Favorite Finanţări Social 

Fetești: Reabilitarea Parcului Trandafirilor a obținut toate avizele

Fetești va avea un parc modern edificat cu o finanțare obținută prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Primăria Municipiului Fetești a anunțat că a obținut toate avizele pentru proiectul de reabilitare a Parcului Trandafirilor.

Locația, extrem de îndrăgită de cetățenii de toate vârstele, va căpăta un aspect modern. Suprafața de peste 9.000 mp va fi reanimată funcțional, conform proiectului tehnic finalizat, etapă obligatorie pentru obținerea fondurilor derulate prin PNRR.

Ne dorim ca Parcul Trandafirilor să fie un spațiu atractiv pentru toate categoriile de vârstă, să fie un spațiu de odihnă activă și pasivă, destinat atât activităților sportive cât și plimbărilor într-un cadru specific unui parc natural.”, explică Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești.

Cum va arăta Parcul Trandafirilor din Fetești

O zonă de agrement, relaxare și petrecere a timpului liber, parte importantă în proiectul de reabilitare a Parcului Trandafirilor, va cuprinde amenajări cu elemente naturale, amenajări recreaționale și dotări pentru activități dedicate copiilor.

Va fi edificat un amfiteatru în aer liber, vor fi amenajate alei pietonale, se va monta mobilier specific: băncuțe, pergole, foișoare.

Din proiectul tehnic nu lipsește o zonă cu destinație de loisir, pentru folosirea optimă a timpului liber, potrivit dorințelor și inclinațiilor oamenilor.

Căsuțe de lemn vor fi amplasate pentru susținerea activităților organizate de tip târg, cu funcționare sezonieră și permanentă.

Zona destinată publicului pentru preparare în aer liber în mod organizat de grătare și ieșiri la iarbă verde de tip picnic va avea mese cu scaune și cabane dedicate, un loc de joacă pentru copii și două puncte de interes de tip belvedere.

Related posts