Sport 

FOTBAL, LIGA 3: Unirea Slobozia a avut antrenament cu public cu Înainte Modelu şi a marcat şapte goluri fără să primească vreunul

RECITAL. Toţi atacanţii au marcat cel puţin un gol celui mai slab adversar întâlnit de Unirea în campionat, formaţie care s-a făcut de râs la Slobozia şi care nu primise decât nouă goluri în precedentele cinci partide.

Cine a venit la meciul cu Înainte Modelu cu un sfert de oră întârziere nu şi-a crezut ochilor privind tabela şi şi-a spus că aceasta este stricată pentru că indica 3 la 0 pentru Unirea Slobozia. Nu, tabela era în regulă, stricat era doar mecanismul apărării călărăşenilor. Cei care au trecut la doar câţiva centimetri de gol în primul minut de joc la şutul expediat în transversală de Rădan pentru ca 30 de secunde mai târziu Năstase să fie faultat în careu iar „Ţâcă” Toma să deschidă scorul. Oaspeţii acuză din plin şocul şi în minutul 8 Ibrian împinge mingea în careu până la Bucă, fostul atacant de la Înainte Modelu nu are milă şi după ce îl driblează pe portarul Plăcintă şutează în colţul lung pentru bară-gol. Degringolada persistă pe linia de fund a oaspeţilor şi în minutul 14, după un corner mingea este respinsă în afara careului, trage cu sete tânărul Ene dar un fundaş scoate din faţa porţii insă căpitanul Soare este atent şi plasează mingea în poartă pentru 3 la 0.

Unirea Slobozia nu renunţă şi toată supărarea după golul primit etapa trecută în minutul 97, gol care le-a furat nemeritat două puncte, se revarsă acum în spinarea formaţiei Înainte Modelu. Frustrat şi incapabil să reacţioneze fotbalistic, căpitanul George Dobre îi aplică la un corner un pumn direct în obraz lui Adrian Ghinea, fază pe care centralul nu o vede, pentru ca două minute mai târziu să-l lovească grosolan peste picioare pe Năstase. Gesturi ce nu aveau să oprească apetitul ofensiv al Unirii, concretizat prin mingea şutată din interiorul careului de Adăsăliţei, portarul respinge cu greu în faţă şi Toma nu iartă din interiorul careului mic. Acelaşi Toma se distrează în minutul 26 cu fundaşii adverşi, scapă prin dribling de aceştia dar este faultat în careu de Plăcintă şi Răduca nu iartă nici el de la punctul cu var.

Înainte Modelu are ocazia unui gol, lovitură liberă de la marginea careului executată înşelător de Gheorghe însă portarul Dumitrescu este atent şi plonjează eficient. Iritat de lipsa de inspiraţie a portarului, antrenorul celor de la Modelu îl schimbă cu Scorici dar acesta atinge prima dată mingea doar atunci când o ia din plasă pentru a o trimite spre centrul terenului. Era minutul 34 când Bucă îi centrează la fix lui Năstase iar acesta trece elegant mingea pe lângă portarul de la Înainte Modelu.

Teodorescu, neinspiratul de serviciu

Repriza secundă continuă în acelaşi ritm şi în minutul 53 mingea centrată este lovită cu capul de Ibrian dar ajunge în bară iar fundaşul Ghinea trimite apoi din cădere în afara terenului. Şapte minute mai târziu tânărul Năstase arată că a învăţat şi lecţia altruismului în careul advers şi în loc să şuteze pasează în faţa porţii la colegul din atac Bucă iar şutul acestuia scutură plasa pentru 7 la 0.

Fundaşul Ghinea înscrie şi el dar centralului probabil i se face milă şi anulează eronat golul pe motiv de fault la portar făcut de Bucă, atacantul şutând însă în mingea pe care Scorici nu o avea în mâini. Urmează apoi trei situaţii irosite (prea) uşor de acelaşi Teodorescu, trimis pe teren de Enache Costea, toate ocazii de unu la unu cu portarul advers risipte după şuturi dezolant de slabe ce au arătat mai mult a pase la portar.

Înainte Modelu trece pe lângă golul de onoare în minutul 70, reluare aiurea peste transversală a lui Clătinici, poarta fiind goală după ce Dumitrescu scosese in-extremis şutul experdiat de Gheorghe. Tot Gheorghe are în minutul 85 mingea în 6 metri central însă o bubuie peste transversală dintr-o poziţie în care este mai greu să ratezi decât să marchezi. Meciul se încheie cu o altă ratare mare, de data aceasta Gherasim nu găseşte culoarul spre golul 8 şi trage direct în portarul Scorici.(Dă click pe www.infoialomita.ro pentru a vedea fotografii de la meci!)

UNIREA SLOBOZIA: Dumitrescu, Ene, Ibrian, Ghinea, Drăguţ, Soare, Adăscăliţei, Toma, Răduca, Năstase, Bucă. Au mai jucat: Topor, Teodorescu, Lemnaru, Gherasim. Antrenor: Enache Costea.

ÎNAINTE MODELU: Plăcintă, Ulmeanu, Stoica, Dobre, Marin, Avram, Popică, Mihai, Rădan, Vasile, Gheorghe. Au mai jucat: Scorici, Clătinici, Popescu. Antrenor: Virgil Niţoi.

 

Related posts