Sport 

FOTBAL, MECI AMICAL: „Ţâcă” Toma a revenit cu gol în meciul pierdut la limită cu Petrolul Ploieşti

ÎNFRÂNGERE. În ultima partidă de pregătire din cantonamentul de iarnă Unirea Slobozia a pierdut pentru prima dată în 2018 în faţa colegei de ligă Petrolul Ploieşti, învingătoare cu scorul de 3 – 2, rezultat stabilit printr-o lovitură de la 11 metri transformată în gol cu cinci minute înainte de final.

După succesul de sâmbătă cu echipa Concordia Chiajna II (scor 2 – 1, goluri marcate de Nelu Bucă şi Valentin Apostol) echipa Unirea Slobozia a jucat astăzi pe sinteticul bazei de la Buftea cu Petrolul Ploieşti, formaţie ce conduce seria a treia din liga a treia şi are cele mai mari şanse de promovare în vară. Cu formula Negruşă în poartă şi jucătorii de câmp Drăguţ, Ghinea, Apostol, Gherasim, Răduca, Adăscăliţei, Ibiran, Apetrei, Năstase şi Bucă, Unirea a început prost meciul şi până în minutul 20 avea să primească două goluri. În fapt unul de la Păun căci deschiderea de scor s-a produs prin autogolul lui Apostol. Răduca avea să reducă handicapul de pe tabelă până la pauză, Unirea irosind câteva ocazii bune de a egala până la odihnă.

 Constantin Toma intră şi marchează

Partea secundă avea să-i găsească în teren în tricoul Unirii Slobozia pe portarul Dumitrescu şi pe jucătorii de câmp Ene, Ibrian, Apostol, Gherasim, Cazan, Lemnaru, Teodorescu, Toma, Stănescu şi, din minutul 73 Comşa, intrat în locul atacantului Năstase. Trupa lui Enache Costea s-a mişcat mai bine şi a reuşit să egaleze în minutul 71 în urma unei lovituri de la 11 metri executată sigur de Constantin Toma. Ca şi în multe meciuri din campionat, finalul de joc n-a fost bine gestionat şi cu cinci minute înainte de final Ciocâlteu a transformat şi el în gol o lovitură de la punctul cu var iar Petrolul Ploieşti administrează prima înfrângere din 2018 formaţiei din Slobozia.

Meciul cu Petrolul a fost cel al revenirii în echipă a lui „Ţâcă” Toma, mijlocaşul de creaţie cu o sumedenie de goluri şi pase decisive în turul campionatului care anunţase că renunţă la fotbal pentru o slujbă în Germania revenind în lot şi încercând să recupereze din mers perioada de trei săptămâni în care nu a fost în pregătiri alături de colegi.

 

Related posts