Sport 

FOTBAL: Unirea Slobozia trebuie să treacă de Popeşti-Leordeni pentru a se califica mai departe în Cupa României

CONFRUNTARE. Două dintre cele mai bune echipe din sezonul trecut din liga a treia joacă marţi de la ora 17.30 pentru a se califica în faza a treia a Cupei României.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul etapei a doua din Cupa României, ediţia 2017 – 2018. Meciurile se vor disputa într-o singură manşă pe data de 22 august şi pun faţă în faţă cele 26 de câştigătoare ale primei runde a fazei naţionale şi 32 de echipe care au evoluat ediţia trecută în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

Tragerea la sorţi a stabilit pentru Unirea Slobozia un meci în deplasare pe terenul formaţiei Popeşti-Leordeni, adversar direct campionatul trecut în seria a doua a ligii a a treia. Fotbaliştii lui Enache Costea vor merge pe un teren unde în toamna anului 2016 a câştigat cu 3 la 0 fără să joace întrucât formaţia gazdă nu a reuşit să asigure asistenţa medicală obligatorie la ora meciului plus cele 15 minute regulamentare de aşteptare. În retur ilfovenii şi-au luat revanşa şi au învins pe terenul din Slobozia cu scorul de 2 la 0 (foto), Popeşti-Leordeni şi Unirea Slobozia terminând campionatul în primele cinci echipe.

Ca o noutate, în această ediţie de Cupa României va fi experimentată regula cu patru schimbări în timpul unei partide în condiţiile în care cele trei schimbări s-au efectuat în timpul regulamentar de 90 minute iar meciul intră în prelungiri dacă se înregistrează egalitate. Faza a treia a Cupei României la care vor participa cele 29 de echipe calificate din faza a doua plus 5 echipe participante în liga a treia în campionatul 2016 – 2017 şi încă 2 formaţii din liga a doua este programată să se desfăşoare miercuri, 13 septembrie.

 

 

Related posts