Favorite Sport 

HANDBAL: CORONA BRAŞOV – CSM UNIREA SLOBOZIA 26 – 15

 

OBICEI. Echipa feminină de handbal a întrat în zodia înfrângerilor şi a pierdut deplasarea de la Braşov după o a doua repriză foarte proastă.

Criza prin care trece echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal pare de neoprit. După înfrângerea de miercuri din sala „Andreea Nica” în faţa nou-promovatei CSM Bistriţa, pentru echipa lui Dumitru Muşi deplasarea la Braşov s-a făcut cu infirmeria plină. Iovănescu, cea mai bună din meciul cu ardelencele şi autoare a patru goluri în tur în poarta Coronei (foto), Andreea Enescu şi Alina Ilie au fost cele trei jucătoare de bază pe care tehnicianul nu a putut conta şi asta s-a văzut mai ales în momentele cheie, atunci când experienţa celor trei ar fi cântărit enorm în economia partidei.

Repriza a doua în genunchi

Meciul a fost echilibrat în primele 30 de minute şi în ciuda absenţelor Andreea Ivan, Andreea Pătuleanu şi Irina Marchidan au reuşit să fructifice acţiunile de atac şi să le facă zile fripte gazdelor pe propriul semicerc. În poartă Lăcrămioara Stan a fost inspirată şi diferenţa de pe tabelă s-a menţinut la unul – două goluri în favoarea Coronei deşi CSM Unirea Slobozia a avut nu mai puţin de 12 atacuri ratate şi două aruncări de la 7 metri irosite de Cristina Strahan şi Andreea Pătuleanu. De partea cealaltă a excelat Florentina Cartaş, cea care a marcat în prima repriză cinci goluri din şapte acţiuni.

Din nefericire, ca la mai toate meciurile din acest sezon, repriza a doua n-a mai fost gestionată la fel de bine de jucătoarele Unirii şi acestea au reuşit contra-performanţa de a sparge reduta Coronei Braşov pentru prima dată abia în minutul 38, după patru atacuri ratate, interval în care Corona se desprinsese deja decisiv la cinci goluri. Perioada de secetă în atac a continuat şi echipa lui Muşi a înregistrat un record negativ în actuala ediţie a Ligii Naţionale, a marcat doar trei goluri într-un interval de 28 de minute! În aceste condiţii n-a fost vreo problemă ca gazdele să facă scor pe seama noastră şi chiar dacă pe final au mai punctat Pătuleanu şi Georgescu meciul s-a încheiat cu victoria Coronei cu scorul de 26 la 15.

 

Related posts