Sport 

HANDBAL FEMININ: CSM UNIREA SLOBOZIA – CSM BUCUREŞTI în careul de aşi al Cupei României

DISPUTĂ. CSM Unirea Slobozia se luptă cu echipa campioană pentru un loc în finala Cupei României, vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Ploieşti. Cu două ore mai devreme va avea loc cealaltă semifinală: SCM Craiova – CSM Bistriţa.

Surpriza anului în handbalul românesc, am numit aici victoria obţinută de CSM Unirea Slobozia în faţa echipei CSM Roman în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, a dat peste cap programul stabilit iniţial de Federaţia Română de Handbal. Oficialii au decis să devanseze „Final Four” cu o zi, astfel încât semifinalele se vor disputa vineri după-amiază şi nu sâmbătă, iar meciurile pentru locul 3 şi finala Cupei o zi mai târziu, sâmbătă, şi nu duminică, potrivit primei programări.

Mutarea a fost impusă tocmai de calificarea neaşteptată şi neanticipată de specialiştii handbalului românesc obţinută de echipa antrenată de Dumitru Muşi, formaţie care câteva zile mai târziu va avea de trecut prin emoţiile barajului de supravieţuire în Liga Naţională. „Turneul Final Four va avea loc în perioada 19 – 20 mai în Ploieşti, la Sala Sporturilor Olimpia. Această modificare se datorează perioadei prea scurte de timp dintre Turneul Final 4 şi Turneul de baraj pentru promovarea/retrogradarea în/din Liga Naţională de Handbal Feminin, turneu unde va juca şi echipa CSM Unirea Slobozia.”, a anunţat FRF printr-un comunicat oficial. Biletele deja achiziţionate sunt valabile şi pentru noua perioadă de desfăşurare a turneului iar persoanele care nu pot participa la meciurile devansate pentru ziua de vineri pot solicita restituirea banilor, dau asigurări cei de la FRF.

Cu super-campioanele pentru un loc în Finală!

Astăzi, la sediul FRF, sorţii au fost nemiloşi cu Andreea Enescu şi compania şi le-au scos în cale cel mai greu adversar posibil. Super-campioanele de la CSM Bucureşti, din nou campioane ale României, foste deţinătoare ale Ligii Campionilor, competiţie unde s-au clasat anul acesta pe locul 3, vor căuta un loc în finală în meciul programat cu CSM Unirea Slobozia vineri, 19 mai, de la ora 19.00. În cealaltă semifinală se vor întâlni de la ora 17.00 echipele SCM Craiova şi CSM Bistriţa, ocupantele locurilor 4, respectiv 8 în recentul sezon încheiat în Liga Naţională. Învinsele din cele două partide vor juca pentru locul 3 sâmbătă, 20 mai, de la ora 15.00, în vreme ce învingătoarele se bat cu trofeul Cupa României pe masă în aceeaşi zi, dar de la ora 17.00. Toate meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport şi Dolce Sport.

Related posts