Favorite Sport 

Handbal feminin: CSM Unirea Slobozia și-a aflat prima adversară la turneul de promovare în Liga Florilor

Handbal feminin: CSM Unirea Slobozia trebuie să câștige în fața formației Activ Ploiești, echipă ce a învins-o de două ori în campionat.

Echipa de handbal feminin CSM Unirea Slobozia joacă la sfârșitul săptămânii viitoare pentru promovarea în prima ligă feminină de handbal a României.

Turneul de accedere în Liga Florilor are loc la Iași, în perioada 10 – 12 mai, și cuprinde meciuri în sistem eliminatoriu.

Vineri, 10 mai, au loc cele patru partide ce vor da echipele cu drept de a merge mai departe și de a se lupta pentru două locuri de promovare directă în Liga Florilor.

Practic, formațiile care vor pierde în ziua de vineri nu mai au vreo șansă să ajungă în prima ligă în sezonul competițional 2024 – 2025.

CSM Unirea Slobozia joacă de la ora 14.00 cu Activ Ploiești

Formația Clubului Sportiv Municipal UNIREA Slobozia va juca de la ora 14.00 cu echipa din Ploiești pe care a avut-o colegă în seria A din Divizia A.

Prahovencele au un ascendent moral în fața fetelor lui Gheorghe Covaciu dat de cele două meciuri câștigate, primul la Slobozia și al doilea la Ploiești.

Pentru CSM Unirea Slobozia o victorie împotriva celor de la Activ Ploiești ar însemna, dincolo de o revanșă sportivă, șansa de a merge mai departe spre visul promovării.

Turneul de promovare începe cu meciul dintre CSM Slatina și CSM Roman, partidă ce are loc în aceeași sală a sporturilor din Iași, cu începere de la ora 12.00.

De la ora 16.00 se întâlnesc echipele CSM Iași 2020 și CS U. Cluj Napoca iar ziua de vineri se încheie de la ora 18.00 cu partida dintre CSM Galați și CSM Deva.

Câștigătoarele merg mai departe, învinsele joacă doar pentru clasament

Sâmbătă au loc alte patru partide, primele două, programate de la ora 12.00, respectiv ora 14.00, în care vor juca doar pentru stabilirea ierarhiei finale cele patru formații ce pierd în meciurile de vineri.

La 16.00 și 18.00 vor avea loc confruntările cu miză, cele două semifinale, fiecare dintre cele patru echipe câștigătoare în prima zi a turneului încercând să se impună pentru a prinde un loc promovabil direct în Liga Florilor.

Dacă CSM Unirea Slobozia trece de Activ Ploiești, sâmbătă va evolua împotriva echipei câștigătoare din meciul de vineri CSM Iași 2020 – CS U. Cluj Napoca.

Duminică au loc meciurile fără prea mare importanță, finala dintre cele două câștigătoare din semifinale fiind doar una de palmeres, ambele combatante urmând a fi colege în campionatul principal de handbal feminin din România.

Related posts