Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „Clasarea pe primul loc la finalul campionatului ar face sezonul perfect”

Adrian Mihalcea, antrenorul principal de la Unirea Slobozia, vrea o victorie pe teren propriu cu echipa Corvinul Hunedoara.

Adrian Mihalcea își dorește enorm ca în meciul de sâmbătă de pe teren propriu, în fața echipei de pe locul 2 al clasamentului, programat de la ora 12.00, să obțină, matematic, câștigarea Ligii 2 în sezonul competițional 2024 – 2025.

Ar fi nevoie de un singur punct, având în vedere diferenţa de şapte puncte din clasament când mai sunt de disputat, în afara confruntării directe, doar două etape.

Conducerea AFC UNIREA 04 Slobozia a lansat invitația tuturor suporterilor să vină la meciul care reprezintă prima întâlnire cu echipa după ce aceasta și-a câștigat locul în SuperLigă, grație seriei fantastice de trei meciuri câștigate în deplasare din tot atâtea jucate.

În meciurile directe, în chiar ultima etapă din sezonul regular, Unirea Slobozia s-a impus categoric pe teren propriu, scor 3 – 1, în fața hundorenilor. Aceștia și-au luat revanșa și s-au impus în tur în play-off, pe teren propriu, scor 1 – 0.

Adrian Mihalcea: „Cred că va fi un spectacol fotbalistic aparte”

„În momentul în care am fost matematic promovați ne-am dorit să terminăm campionatul pe primul loc, noi fiind favoriți în acest moment la câștigarea sezonului în Liga 2. Băieții au recepționat mesajul foarte bine și spun că suntem pregătiți pentru ultimul calup de meciuri, din nou trei partide într-o săptămână. Vor să bucure spectatorii în cele două meciuri de pe teren propriu, oameni care, sperăm, vor umple tribunele stadionului.”, a spus Adrian Mihalcea înaintea meciului cu Corvinul Hunedoara.

 Ar fi o încununare a succesului ca în ultima etapă, pe teren propriu, să primim și trofeul de câștigători ai campionatului. Clasarea pe primul loc la finalul campionatului ar face sezonul perfect. Este ceva negândit de noi la începutul campionatului și cu atât mai mare ar fi bucuria. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Antrenorul principal al echipei le-a cerut jucătorilor săi să amâne destuparea șampaniei până la finalul campionatului și păstrarea concentrării în vederea câștigării sezonului.

 „Starea de spirit la echipă este una foarte bună. Din fericire, la echipă băieții nu au început sărbătoarea încă, am și vorbit cu ei pe tema aceasta și le-am transmis că avem timp după terminarea campionatului să sărbătorim așa cum se cuvine această performanță istorică pentru noi. Am reușit să-i țin conectați la campionat, mă bucur că au înțeles ce vreau de la ei, chiar își doresc să terminăm pe locul 1.”, a adăugat Mihalcea.

Omul care a făcut istorie pentru echipa din Slobozia ducând-o în premieră în prima ligă de fotbal a țării a vorbit și despre meciul de sâmbătă pe care-l anticipează a fi unul deschis, departe de încrâncenarea specifică partidelor cu miză de pe parcursul campionatului.

„Primul meci dintre cele trei rămase din acest campionat, cel cu Corvinul Hunedoara, este cel mai important. Este un meci de gală, între locul 1 și locul 2, poate cele mai constante și mai bune echipe din sezon în Liga 2. Plus că joacă o echipă promovată în Liga 1 cu o echipă ce se pregătește să joace finala Cupei României. Ce ți-ai putea dori mai mult la acest nivel decât un astfel de meci, fără nici un fel de presiune suplimentară iar din acest motiv cred că va fi un spectacol fotbalistic aparte.”, a mai spus Adrian Mihalcea pentru www.infoialomita.ro.

Related posts