Sport 

HANDBAL FEMININ: HCM Slobozia a fost doar partener de antrenament pentru Dunărea Brăila

HCM Slobozia arată că nu are forță să reziste în Liga Florilor și când joacă în turnee amicale. Dunărea Brăila s-a distrat astăzi și a câștigat la o diferență de 11 goluri.

HCM Slobozia încheie rău anul 2019. Dacă la nivel de meciuri oficiale echipa se luptă să scape de retrogradare, nici atunci când joacă fără miza punctelor trupa lui Gheorghe Covaciu nu rupe gura târgului.

Dunărea Brăila a organizat pe teren propriu CUPA BRĂILA, ajunsă la ediția a VI-a, în care a invitat formațiile Rapid București și HCM Slobozia, ambele din Liga Florilor, și CS Mioveni, din Divizia A.

HCM Slobozia s-a prezentat pentru un prim meci cu Dunărea Brăila pe post de invitată menită a asigura succesul gazdelor. Și nu a dezamăgit asistența.

Doar 15 minute de la egal la egal. Puțin, foarte puțin…

Meciul din această seară a început cu HCM Slobozia la conducere pe tabelă, un avans de două goluri (scor 5 la 3) procurat până în minutul 10.

Gazdele au fost surprinse de apărarea exactă a fetelor lui Gheorghe Covaciu și s-a mers cap la cap până la jumătatea primei reprize, scor 7 la 7.

Avea să fie începutul-sfârșitului pentru jucătoarele de la Slobozia. Cuprinse de fiorul sărbătorilor, perioada reducerilor de preț la mall și bucuria de a dărui, oaspetele au făcut numeroase cadouri gazdelor.

Dunărea Brăila a primit bucuroasă și s-a distanțat rapid pe tabelă cu serie de șapte goluri marcate la rând fără a primi vreunul, într-un interval de opt minute ce avea să stabilească deja câștigătoarea meciului.

Cu un handicap de cinci goluri la pauză (scor 11 – 16), HCM Slobozia nu s-a trezit că este pe terenul de handbal în primele șase minute de la revenirea de la odihnă, atunci când Dunărea Brăila a mai înscris de șapte ori fără să primească gol.

23 – 13 în minutul 41 și deja toate jucătoarele așteptau sfârșitul meciului și mersul liniștit la plimbarea urbană tradițională a românului între Crăciun și Anul Nou, mai ales că la Brăila Mall sunt promoții de final de an!

Cu Dunărea Brăila mai puțin preocupată să mai înscrie, HCM Slobozia este ținută totuși la o distanță de 10 – 11 goluri în spate.

Scorul final, 30 – 19, reflectă perfect diferența de valoare dintre Dunărea Brăila, locul 6 în Liga Florilor, și HCM Slobozia, poziția a 12 în prima ligă de handbal feminin.

În celălalt meci al zilei, Rapid București a câștigat meciul cu Dacia Mioveni la zece goluri, scor 32 – 22.

Dunărea Brăila și Rapid București se luptă duminică pentru CUPA DUNĂREA în vreme ce HCM Slobozia și Dacia Mioveni joacă în deschidere pentru locul 3.

Related posts