Sport 

HANDBAL FEMININ, HCM SLOBOZIA: Andreea Ivan s-a operat şi ratează toate meciurile rămase din retur

ACCIDENTARE. Cel puţin patru luni va sta departe de terenul de joc handbalista Andreea Ivan de la HCM Slobozia. Accidentată grav în meciul cu Danubius Galaţi, jucătoarea a fost operată la piciorul stâng, menisc şi ligamente.

Una dintre piesele de bază în echipa HCM Slobozia, Andreea Ivan nu a jucat decât cinci minute în meciul cu Danubius Galaţi. La o pătrundere individuală cu şut din săritură handbalista a fost uşor-împinsă de Marcu, s-a dezechilibrat şi la aterizare piciorul stâng nu este bine pus în podea iar jucătoarea cere urlând de durere intervenţia medicilor. Piciorul stâng îi este rapid imobilizat şi Andreea Ivan este transportată cu Ambulanţa pentru investigaţii medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Acolo de unde verdictul a venit nemilos: menisc şi ligamente, obligatoriu operaţie.

Jucătoarea va sta patru luni pe tuşă

Andreea Ivan a fost operată la începutul săptămânii şi a revenit de la clinică în cârje. „Am avut un ghinion teribil, mă simţeam excelent, domnul antrenor era foarte mulţumit, eu eram mulţumită de randamentul din acest an iar această accidentare mi-a retezat toate planurile pentru meciurile rămase din retur. Sezonul este compromis pentru mine dar sunt alături de colege şi am încredere că vor reuşi şi fără mine să se claseze pe locul 10 la sfârşitul campionatului şi să evităm astfel în premieră barajul.”, a descris Andreea Ivan cum se simte după accidentarea suferită.

După două săptămâni cu piciorul imobilizat medicii vor stabili care va fi programul de recuperare şi atunci se va şti câte luni este obligată handbalista să aştepte revenirea pe teren. Chiar şi aşa, cele mai optimiste calcule vorbesc de minim patru luni şi cum campionatul se încheie la mijlocul lunii mai Andreea Ivan va putea îmbrăca din nou tricoul HCM Slobozia abia în turul campionatului 2018 – 2019.

 

 

 

Related posts