Sport 

HANDBAL FEMININ, HCM SLOBOZIA: MĂDĂLINA TOMA: „Rămân să joc la Slobozia pentru a reveni la anul în Liga Naţională!”

DETERMINARE. Mădălina Toma, căpitanul echipei, nu părăseşte la greu corabia HCM Slobozia şi a ales să joace în continuare la echipa pe care o vrea din nou în Liga Naţională după un singur sezon în Divizia A.

„Atitudine, ambiţie şi caracter… Căpitanul HCM Slobozia, Mădălina Toma, a ales să rămână alături de echipă… Împreună plecăm pe un nou drum, un nou proiect şi în cel mai scurt timp vom fi acolo unde ne dorim! Mulţumim Mădă!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a echipei, text însoţit de o fotografie din care handbalista semnează încrezătoare noul contract. La doar câteva ore distanţă, înaintea antrenamentului, extrema ne-a explicat care-i este starea de spirit la finalul unei campionat care s-a terminat prost pentru HCM Slobozia.

Mădălina, cum este finalul acesta de campionat?

Cum poate fi altfel decât foarte trist pentru că am retrogradat. Ne pare rău pentru noi dar şi pentru oraş şi pentru suporterii noştri care ne-au fost tot timpul alături în acest campionat, oameni cărora le-am produs o mare amărăciune.

Ce nu a mers sau ce ne-a lipsit la meciul decisiv de acasă cu CSM Slatina?

Am avut ghinionul că în prima repriză s-a accidentat Raluca Dăscălete, un om foarte important la 9 metri, atacul nostru a fost paralel şi nu spre poartă, aşa cum ar fi trebuit. În plus ele au avut mai multă atitudine şi dorinţă faţă de noi. La Cluj am avut un meci mult mai bun decât acasă cu Slatina, am avut altă altitudine în teren dar ratările şi greşelile neforţate ne-au omorât în ultimele zece minute.

Care crezi că este pricipala cauză a rezultatelor slabe din acest sezon?

O ştie toată lumea, accidentările! Astea ne-au măcinat pe noi, dacă eram toate valide nu se ajungea niciodată aici, cred că terminam pe locul 10 iar acum nu mai eram trişti cu toţii ci fericiţi. Nici eu nu am fost la sută la sută din capacitatea fizică în ultimele meciuri dar cât am putut să joc am intrat pe teren şi am reuşit să fac câte ceva. Că a fost bine, că a fost rău, mi-am dorit întotdeauna să obţin o victorie la fiecare meci.

Cum va fi campionatul viitor pentru tine?

Eu rămân la Slobozia, am semnat contractul, nu mă dau la o parte atunci când este greu, nu o fac niciodată, şi sper din toată inima să promovăm.

Va fi uşor de absorbit acest şoc al retrogradării?

Greu de spus în acest moment dar ce este cert este că va fi o concurenţă mare între Slobozia şi Rapid Bucureşti, bătăia pentru promovarea directă de pe primul loc. Sperăm din toată inima să nu o lungim prea mult şi să ne întoarcem la anul în Liga Naţională.

 

 

Related posts