Sport 

HANDBAL, LIGA NAŢIONALĂ: Doar 20 de invitaţii gratuite pentru accesul la meciul de sâmbătă HCM Slobozia – Dunărea Brăila

CU SALA ÎNCHISĂ. Capacitatea de 150 de locuri a sălii „Andreea Nica” din Slobozia face aproape imposibil accesul spectatorilor la meciurile de pe teren propriu. Doar norocoşii care au prins unul dintre cele 100 de abonamente scoase la vânzare au posibilitatea de a le vedea pe viu pe handbaliste.

Obligaţi să se descurce cu doar 150 de locuri în sala „Andreea Nica” pentru a primi avizele necesare din partea ISU, oficialii echipei au scos la vânzare 100 de abonamente pentru tur la valoarea de 100 lei şi pentru tur-retur la valoarea de 200 lei, abonamente care deja au fost achiziţionate de cei dorinici să le vadă la lucru pe handbalistele de la HCM Slobozia.

„Din păcate capacitatea sălii este prea mică faţă de numărul mare de solicitări, deja acum suntem obligaţi să-i refuzăm pe cei care vor abonamente pentru că nu mai sunt locuri disponibile, chiar ieri au venit două persoane să cumpere dar nu am mai avut ce să le vindem. Conform regulamentului avem obligaţia să punem la dispoziţia echipei oaspete un număr de locuri echivalent cu 10% din capacitatea sălii, adică 15 scaune. Avem 15 locuri pentru galeria care ne încurajează frenetic la fiecare meci disputat pe teren propriu şi ne mai rămân disponibile doar 20 de invitaţii pe care am putea să le distribuim gratuit, ca şi până acum.”, explică Nicolae Goidea, preşedintele HCM Slobozia.

Problema săli se va rezolva abia când viitoarea sală de 1.500 de locuri va fi gata, un proiect ce se doreşte a fi finalizat ca documentaţii până la 31 decembrie 2017 astfel încât în bugetul Ministerului Dezvoltării pe anul 2018 să se facă loc şi finanţării sălii de la Slobozia. În acest moment se caută un specialist care să modifice proiectul vechi şi să-l pună în acord cu actualele norme de securitate impuse după nenorocirea din Clubul Colectiv. Până când o sală adecvată va fi şi în realitate şi nu doar în proiecte şi liste de investiţii viitoare echipa va putea fi văzută sigur doar la meciurile ce sunt televizate, aşa cum se va întâmpla şi cu întâlnirea dintre HCM Slobozia şi Dunărea Brăila, programată sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 16.00 şi transmisă live de TVR2.

Related posts