Sport 

HANDBAL, LIGA NAŢIONALĂ: Dumitru Muşi a plecat de la HCM Slobozia, vine în locul lui Gheorghe Covaciu!

SUPĂRARE. Înfrângerea din meciul cu Dunărea Brăila i-a fost fatală antrenorului Dumitru Muşi. Acesta şi-a rezilitat contractul cu HCM Slobozia iar oficialii au finalizat negocierie cu Gheorghe Covaciu pentru preluarea echipei feminine de handbal iar acesta va avea astăzi prima întâlnire cu jucătoarele.

La Slobozia la victoria cu Danubius Galaţi s-a făcut nuntă iar la înfrângerea cu Dunărea Brăila a fost înmormântare. Victoria la opt goluri a vicecampioanelor pe terenul din Slobozia nu i-a picat deloc bine lui Nicolae Goidea, preşedintele HCM Slobozia, cel care a băgat echipa într-o şedinţă fulger imediat după încheierea meciului. Supărat mai ales pe lipsa de atitudine a două-trei jucătoare titulare care au evoluat cu mult sub ce arătaseră o săptămână mai devreme pe terenul formaţiei din Galaţi, Goidea a promis sâmbătă că va tăia în carne vie.

Preşedintele HCM Slobozia a avut apoi o discuţie între patru ochi cu Dumitru Muşi iar antrenorul a anunţat o zi mai târziu că nu va mai continua pe banca echipei pe care o salvase de la retrogradare în urma barajului din vară şi pentru care semnase un contract pe încă un an în ciuda faptului că era nemulţumit că oficialii formaţiei nu reuşiseră să aducă mai multe jucătoare de valoare la echipă, lucru exprimat public în dese rânduri.

„În conjunctura actuală nu aş avea motive prea multe să fiu optimist, dornic sunt dar trebuie să ţin cont de realitate. Mi-aş fi dorit să aducem la echipă jucătoare apte de joc, care să intre pe teren şi să joace, nu handbaliste care-şi fac recuperarea şi nu se ştie când vor veni şi cum vor veni.”, spunea supărat înainte de începerea campionatului Dumitru Muşi, aruncând astfel săgeţi către şefii clubului.

„Nu există nicio legătură între şedinţa avută imediat după meciul cu Dunărea Brăila şi plecarea antrenorului. De comun acord, pe cale amiabilă am decis rezilierea contractului după ce domnul Muşi a venit cu această solicitare din motive personale. Este vorba de problemele medicale pe care domnul Dumitru Muşi le-a avut înainte de a prelua echipa noastră şi care l-au ţinut departe de handbal un an de zile.”, a precizat Nicolae Goidea.

Oficialii echipei nu au stat cu mâinile în sân şi la mai puţin de 24 de ore de la renunţarea la Dumitru Muşi au ajuns la un acord cu Gheorghe Covaciu care va avea prima întâlnire cu handbalistele în cursul zilei de astăzi. Antrenorul a mai pregătit echipe feminine de liga naţională ca Universitatea Jolidon Cluj, CSM Ploieşti, Mureşul Tg. Mureş ori CSM Roman.

 

Related posts