Favorite Social 

Ialomița: Familii cu probleme, pe lista ajutoarelor oferite de Guvernul României

Ialomița a intrat pe lista județelor în care se alocă ajutoare financiare unor persoane aflate în risc de excluziune socială.

Ialomița are 6 beneficiari pe lista aprobată vineri de Guvernul României cu persoane ce vor primi diverse sume de bani de la bugetul de stat.

1,573 milioane lei vor ajunge la un număr de 393 familii și persoane singure care se află în situații de necesitate cauzate de incendii, inundații, alunecări de teren, accidente ori situații deosebite determinate de starea de sănătate.

Beneficiari din 30 de județe și din capitala București au intrat pe lista aprobată de Guvern. În Ialomița sunt 6 beneficiari care vor primi în total 22.500 lei.

Este vorba de o persoană din satul Broșteni, comuna Ion Roată (1.500 lei), două persoane din Slobozia (6.000 lei și 4.000 lei), o persoană din comuna Mihail Kogălniceanu (3.000 lei), o persoană din Bărbulești (5.000 lei) și un beneficiar din Bucu (3.000 lei).

Plata ajutoarelor de urgență se asigură din bugetul aprobat pe anul 2022 Ministerului Muncii și Solidarității Sociale. (Lista completă a beneficiarilor poate fi consultată AICI!)

Related posts