Eveniment Favorite Viața la țară 

Ialomița va avea joi mai multe localități cu pauze în alimentarea cu energie electrică

Ialomița: Un transport agabaritic va perturba alimentarea cu energie electrică în localități din zona de vest a județului.

Ialomița va avea joi, în intervalul orar 8.00 – 23.00, 15 localități cu pauze în alimentarea cu energie electrică.

Companiile E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea au anunțat că din cauza unui transport agabaritic cu înălțime de peste 8 metri va fi întreruptă temporar alimentarea cu energie electrică în județele Ilfov și Ialomița.

Peste 10 echipe de la cele două societăți de distribuție energie electrică vor acționa pe teren pentru a permite tranzitul în siguranță al utilajului agabaritic.

Echipele E-Distribuție vor întrerupe tensiunea, vor îndepărta și repune pe poziții liniile electrice de pe traseu.

Lista localităților din Ialomița afectate de întreruperea furnizării energiei electrice

Transportul agabaritic va intra în județul Ialomița în dimineața zilei de joi, 22 septembrie, în jurul orei 8.00, atunci când se va întrerupe curentul în satul Șindrilița.

Între orele 10.00 – 14.00 alimentarea cu energie electrică va fi oprită în localitățile Sinești, Cătrunești și Lilieci.

Electricienii estimează că furnizarea energiei electrice va fi afectată în intervalul 17.00 – 23.00 în localitățile Movilița, Coșereni, Bărbulești, Jilavele, Malu Roșu, Armășești, Nenișori, Cotorca, Ciocârlia, Slătioarele și, parțial, Urziceni.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat clienților noștri și îi asigurăm că vom depune toate eforturile pentru reluarea alimentării cu energie electrică în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp posibil.”, au transmis cei de la E-Distribuție.

Related posts