Eveniment 

IARNA ÎȘI ARATĂ COLȚII: Vin ninsori viscolite în Ialomița începând de miercuri dimineață

Județul Ialomița este de miercuri dimineață, ora 8.00, și până joi, la ora 10.00, sub atenționare meteorologică cod galben de intensificări vânt și ninsori viscolite.

Ialomița va suporta primul episod de iarnă adevărată începând de mâine. Previziunile meteorologilor vorbesc de vânt puternic, ninsori și temperaturi resimțite cu multe grade sub 0.

Atenționarea meteorologică cod galben începe pe 5 februarie, ora 8.00, și se încheie pe 6 februarie, ora 10.00, dacă nu cumva vremea rea va persista.

În intervalul menționat, județul Ialomița va fi vizat de fenomene ca intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zonele montane, Moldova și local în Muntenia și Dobrogea.

La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă.”, anunță meteorologii.

Vântul va avea intensificări susținute și în Ialomița, viscolind zăpada și determinând scăderea vizibilității. Rafalele de vânt vor depăși 60 – 70 km/h, iar în zona montană 90 – 100 km/h.

Related posts