Eveniment Favorite 

ACCIDENT PE ȘOSEAUA MORȚII: Trei autoturisme s-au lovit pe DN 2 la ieșire din Coșereni

Trei autovehicule s-au lovit într-un accident produs în zona unei benzinării aflată la ieșirea din comuna Coșereni, spre București. Din fericire nu au existat persoane accidentate grav.

Norocul și viteza nu foarte mare au făcut ca evenimentul rutier să nu se lase cu persoane decedate ci doar cu victime accidentate ușor.

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de ora 11.00, pe fondul unui carosabil uscat și a unui trafic moderat.

În accidentul produs pe DN 2, o adevărată șosea a morții, au fost implicate trei autoturisme.

Unul dintre ele a fost lovit și proiectat zeci de metri pe câmp. Din fericire a fost o singură victimă neîncarcerată, o femeie de 41 ani, care a refuzat spitalizarea după ce primit îngrijiri la fața locului.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o mașină de descarcerare și o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri.

Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului este un conducător auto care a ieșit din benzinărie și nu s-a asigurat corespunzător pentru a vira la stânga.

Militarii au acționat pentru îndepărtarea mașinii de partea carosabilă, sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor specifice prevenirii și stingerii incendiilor. (FOTO: ISU Ialomița)

Related posts