Eveniment Favorite 

INSOLVENŢĂ ÎN INSTANŢĂ: Două săptămâni amânare în dosarul agenţiei de turism „Terra Tourism”

DECIZIE. Tribunalul Călăraşi a amânat cauza în dosarul de insolvenţă al agenţiei de turism „Terra Tourism”, până pe 22 august Registrul Comerţului având de clarificat situaţia societăţii comerciale. Între timp, patroana agenţiei aşteaptă pe mail impresiile de vacanţă de la turiştii ţepuiţi!

Turişii păcăliţi de agenţia de turism, oameni ce au achitat între câteva sute de euro şi bilete de peste 3.000 de euro în destinaţii exclusiviste dar care au rămas cu buza umflată, mai au de aşteptat până se va face dreptate iar cei care i-au ţepuit vor fi traşi la răspundere. În vreme ce la Poliţie s-au strâns zeci de plângeri penale pentru înşelăciune şi în care păgubiţii lăsaţi fără vacanţe în plin sezon speră să-şi recupereze banii plătiţi de luni de zile iar reprezentanţii firmei să plătească penal, în plan administrativ dosarul falimentului societăţii comerciale a ajuns în instanţă.

La o zi după ce a anunţat pe site intrarea în insolvenţă şi îşi trimitea clienţii să ceară societăţii de asigurări banii înapoi, Oana Aniela Dunel depunea la Tribunalul Ialomiţa o cerere de intrare în faliment prin procedura simplificată, solicitare ce s-a constituit în dosarul 1037/98/2018. Deja mutată în capitală pentru că la Slobozia risca să dea nas în nas la orice pas cu oamenii păcăliţi, patroana Terra Tourism a ales să evite contactul cu păgubiţii şi a solicitat Curţii de Apel Bucureşti strămutarea dosarului, solicitare ce a fost admisă trei săptămâni mai târziu, atunci când s-a dispus ca dosarul să intre în dezbaterea Tribunalului Călăraşi. Prima înfăţişare, stabilită pentru miercuri, 8 august, ora 10.00, a adus, cum era de aşteptat şi prima amânare. „Cauza se amână pentru data de 22 august 2018, ora 9.30, pentru ca Oficiul Registrului Comerţului Ialomiţa să comunice situaţia societăţii debitoare.”

Related posts