Social 

INVITAŢIE INEDITĂ: Interact Slobozia vă cheamă să descoperiţi comorile ascunse în municipiu!

Interact Slobozia a pregătit un nou eveniment cu ocazia Halloween-ului. Sâmbătă, 28 octombrie, între orele 17-19, sunteţi invitaţi să luați parte la un treasure hunt (vânătoare de comori) pe suprafața întregului oraş, punctul de întâlnire fiind parcul de la gară.

Participanții vor fi organizați în mai multe echipe de câte 5/6 membri. Fiecare echipă trebuie să rezolve mai multe ghicitori pentru a găsi următorul punct al traseului. Cea mai iscusită echipă va câştiga premiul cel mare.

”Scopul nostru este celebrarea acestei sărbători într-un mod mai atipic, dar amuzant, în care se va lucra în echipă şi se vor utiliza logica și perspicacitatea. Proiectul nostru se adresează persoanelor cu vârsta de peste 14 ani, iar participarea se face pe baza unei donații de 5 lei. Echipele deja formate sunt rugate să se înscrie printr-un mesaj pe pagina Interact Slobozia care să conțină numele membrilor şi denumirea echipei. Participanții fără echipă vor forma una înainte de începerea evenimentului.”, anunţă Andreea Arghiroiu în numele Interact Slobozia.

Pentru mai multe informații nu ezitați să accesați pagina de Facebook, Interact Slobozia. Vă aşteptăm cu drag să participați la acest eveniment împreuna cu prietenii, încărcați de multă energie, entuziasm şi chiar purtând cele mai trăznite costume de Halloween!

 

 

Related posts