Favorite Sport 

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, i-a încurajat pe fotbaliștii de la Unirea Slobozia

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, i-a îmbărbătat pe fotbaliștii de la Unirea Slobozia înaintea meciului decisiv de sâmbătă.

Fotbaliștii de la Unirea Slobozia încearcă sâmbătă să câștige pe teren propriu cu CSM Reșița pentru a prinde un loc la barajul de supraviețuire în Liga 2.

La egalitate de puncte cu reșițenii, jucătorii antrenați de Adrian Mihalcea au ca variantă de rezervă în cazul unui rezultat de egalitate doar un scor alb, 0 – 0, pentru a evita retrogradarea directă.

Având în vedere importanța partidei programată sâmbătă de la ora 11.00, fotbaliștii au fost vizitați la unul dintre antrenamente de Marian Pavel.

Președintele Consiliului Județean Ialomița i-a îndemnat să joace sâmbătă cu ambiție și cu gândul la miile de iubitori ai fotbalului din județ.

Marian Pavel: Mă gândesc că în doi-trei ani putem ataca promovarea în Liga Națională

Vreau să vă văd pe teren că sunteți uniți, că sunteți un grup omogen care își dorește cu adevărat să câștige și să joace și în sezonul viitor în Liga 2.

Am venit de patru-cinci ori și v-am văzut în acest campionat și mi-a plăcut că am văzut la voi determinare și dorință de a nu ieși de pe teren învinși.

Acum voi trebuie să vă mobilizați și să dați pentru voi, pentru antrenori și pentru cei din județul Ialomița care iubesc fotbalul bucuria evitării retrogradării și un nou sezon în Liga 2 începând din toamnă.”, le-a transmis fotbaliștilor președintele Consiliului Județean Ialomița.

Marian Pavel i-a asigurat pe cei de la Unirea Slobozia că echipa va fi susținută financiar atâta vreme cât el este în fruntea instituției publice județene.

Din partea Consiliului Județean și a mea aveți toată susținerea. Vă asigur că indiferent ce se întâmplă veți rămâne împreună la Unirea Slobozia.

Îmi place fotbalul și îmi place foarte mult. Cred că dacă ești primar sau președinte de Consiliu Județean ești dator să sprijini echipa de fotbal care, la rândul ei, este datoare să ofere spectacol pentru cetățeni.

Dacă vom trece de hopul acesta vă promit că voi găsi sponsori care să vină financiar lângă echipa de fotbal pentru a crește în performanță.”, a punctat Marian Pavel.

Tribune pline la meciurile echipei Unirea Slobozia, dorința tuturor

Fotbaliștii de la Unirea Slobozia, una dintre echipele cu medii mari ale prezenței spectatorilor în tribune la meciurile de pe teren propriu, vor să vadă fanii cât mai repede în tribune.

Ei sunt convinși că altfel ar fi arătat linia de clasament în cazul în care accesul spectatorilor nu era interzis din cauza Covid-19.

Îmi doresc să se termine cât mai repede interdicția impusă de pandemie și să văd patru – cinci mii de spectatori la meciurile de pe teren propriu disputate de Unirea Slobozia. Sper să înțeleagă cineva că dacă lăsăm un spectator la patru scaune nu este niciun pericol.”, își dorește și Marian Pavel.

Președintele Consiliului Județean Ialomița vrea ca odată trecut hopul finalului de campionat 2020 – 2021 din sezonul viitor echipa Unirea Slobozia să fie departe de locurile cu emoții din subsolul clasamentului.

Noi, Consiliul Județean Ialomița, ne dorim ca în campionatul viitor Unirea Slobozia să se claseze în prima jumătate a Ligii a doua iar în doi-trei ani să atacăm prima Ligă.

Știu că pare un vis dar să ne gândim că din punct de vedere financiar echipa ne costă acum în jurul a 5 milioane lei.

Dacă reușim performanța de a intra în prima Ligă efortul financiar suplimentar nu va fi unul deosebit de mare, vor veni bani din drepturile de televiziune.

Am avut o echipă din Ialomița în prima ligă, pe Unirea Urziceni, formație care a câștigat campionatul și care a jucat în Champions League, de ce nu am avea o a doua echipă pe prima scenă fotbalistică, pe Unirea Slobozia?”, a mai spus Marian Pavel.

Related posts