Favorite Politică 

MARIAN PAVEL, președinte PSD Ialomița: „Bătălia între PSD și PNL va fi la alegerile locale, atunci vom vedea ce vor ialomițenii”

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, a fost numit vicepreședinte interimar PSD la nivel național și este responsabil cu zona de Sud-Est a României.

Chiar dacă PSD nu a reușit să-și plaseze candidatul la președinția României pe primul loc în preferințele alegătorilor la turul al doilea al alegerilor din Ialomița, scaunul lui Marian Pavel nu s-a clătinat, ba, dimpotrivă.

Ședința Comitetului Executiv PSD de analiză a alegerilor prezidențiale a produs demisiile celor cu funcții de conducere și alegerea unor interimari până la desfășurarea Congresului Partidului Social Democrat.

Pe lista celor 12 vicepreședinți interimari stabiliți la nivel național apare și Marian Pavel, președintele PSD Ialomița.

Probabil că rezultatele bune din primul tur din județ, atunci când în Ialomița a câștigat PSD, dar și cele din turul doi m-au propulsat către această funcție. În turul al doilea al alegerilor prezidențiale eu zic că activul de partid și președinții de organizații au făcut tot ce le-a stat în putință.”, a explicat senatorul Marian Pavel.

În opinia președintelui PSD Ialomița nu PNL a câștigat în turul al doilea al prezidențialelor ci actualul președinte al României.

A fost o bătălie Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă, nu una PNL – PSD. Bătălia între noi și PNL va fi la alegerile locale, atunci se va vedea cine va câștiga. Nu vom mai avea atunci 12.000 de alegători pe listele suplimentare, vor vota doar cei din Ialomița.”, a mai spus Marian Pavel.

Related posts