Eveniment 

AVIZ CONDUCĂTORILOR AUTO! Străzi blocate în centrul municipiului Slobozia de Ziua României

Poliția Rutieră Slobozia va restricționa pe 1 decembrie circulația în centrul municipiului Slobozia pe două dintre cele mai folosite străzi.

Evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale a României vor da peste cap circulația în centrul municipiului Slobozia și mai multe segmente de străzi vor fi închise.

În intervalul orar 10.00 – 14.00, circulația autovehiculelor va fi închisă total pe segmentul de drum de pe bulevardul Matei Basarab cuprins între intersecțiile cu bulevardul Cosminului și cu strada Ardealului.

Totodată, în intervalul orar 10.30 – 11.30, circulația autovehiculelor va fi închisă total pe segmentul de drum de pe bulevardul Chimiei cuprins între intersecțiile cu strada Episcopiei și cu bulevardul Unirii.

Circulația va fi dirijată de polițiștii Serviciului Poliției Rutiere Slobozia și de Poliția Locală Slobozia.

Conducătorii auto vor fi obligați să circule pe alte străzi pentru a evita centrul blocat de manifestările festive.

Depunerea coroanelor de flori va avea loc de la ora 11.00 în Piața Unirii, la monumentul Mihai Viteazul iar o jumătate de oră mai târziu se va consuma defilarea trupelor în Piața Revoluției.

Manifestările se încheie cu un spectacol cultural-artistic și o tradițională masă oferită de Primăria Slobozia din bugetul local ce va consta în 20.000 sarmale.

Related posts