Administrație Viața la țară 

Mihail Kogălniceanu: Mai multe străzi vor fi asfaltate

Mihail Kogălniceanu: Proiectul de asfaltare a mai multor străzi din localitate a ajuns în faza acordului de mediu.

Mai multe străzi din comuna Mihail Kogălniceanu vor fi asfaltate în perioada următoare și în acest sens a fost depusă documentația pentru obținerea acordului de mediu pentru proiectul „Asfaltare străzi în comuna Mihail Kogălniceanu”.

Este vorba de asfaltarea străzilor Dealului (sud), Viilor (nord), Viilor (sud), Noua, Barierei (sud), strada de legătură dintre străzile Barierei și Noua, Căpșunului (sud) și Petuniei (sud).

Sunt investiții dorite de cetățeni, drumuri modernizate ce vor crește spori evident gradul de confort al oamenilor., spune Mihăiță Barbu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Un foraj nou de alimentare cu apă la stadionul din localitate

O altă investiție ce se vrea realizată în următoarea perioadă este executarea unui foraj de alimentare cu apă a stadionului comunal din Mihail Kogălniceanu.

A fost solicitat Sistemului de Gospodărire a Apelor Ialomița avizul necesar pentru realizarea investiției.

Proiectul complet al lucrării de la stadionul din localitate poate fi consultat de cei interesați la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița. De reținut este că în urma acestei lucrări noi, ca rezultat al procesului de realizare a lucrărilor nu vor rezulta ape uzate.

Related posts