Favorite Sport 

NAPARIS TROPHY SLOBOZIA: Sâmbătă se joacă semifinalele la simplu. În finala de dublu sunt trei românce

NAPARIS TROPHY Slobozia a ajuns la penultima zi, cea în care vor fi stabilite finalistele turneului dar și câștigătoarele de la proba de dublu.

NAPARIS TROPHY Slobozia, turneu ITF cu premii în valoare de 25.000 dolari, se apropie de final.

Sâmbătă sunt programate cele două semifinale în urma cărora vor fi stabilite jucătoarele ce se vor lupta pentru trofeu. Primul meci începe la ora 11.00, cel de-al doilea nu mai devreme de 12.30.

După disputarea celor două meciuri de simplu va avea loc finala probei de dublu: românca Oana Gavrilă, în pereche cu ucraineanca Valeriya Strakhova versus perechea de românce Ilona Ghioroaie și Andreea Prisăcariu.

Ne apropiem de sfârșitul turneului nostru de nivel internațional aflat la prima ediție! Fiecare serviciu și fiecare punct contează, iar prezența voastră face diferența! Turneul Naparis Trophy atinge momentul culminant cu două meciuri de semifinală la simplu și finala la dublu, pe terenul principal de la Tenis Con Slobozia. Vă invităm să faceți parte din acest eveniment și să susțineți aceste sportive extraordinare. Să facem din această zi un moment de bucurie și mândrie pentru comunitate!, au lansat pe Facebook o invitație organizatorii turneului de tenis de câmp.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA TURNEU – 22.09.2023!

PROGRAM COMPLET NAPARIS TROPHY SLOBOZIA- 23.09.2023

Related posts