Sport 

NICOLAE GOIDEA, MANAGER HCM SLOBOZIA: „Suntem peste CSM Slatina, am arătat asta în meciul tur!”

ÎNCREDERE. În ciuda victoriilor ciudate obţinute de contracandidate în retur, managerul echipei HCM Slobozia este optimist şi convins că echipa sa poate obţine cu Slatina, Cluj şi Zalău punctele necesare continuării în Liga Naţională.

Nicolae Goidea, managerul echipei feminine de handbal HCM Slobozia, are parte de un final de foc în Liga Florilor. Conectat doar la meciul – meciurilor, o confruntare cât un campionat întreg cu CSM Slatina, echipă pregătită de Victoria Bora antrenoare acum două sezoane la Slobozia, el remarcă echilibrul din partea inferioară a clasamentului, unul generat însă şi de o serie de rezultate surprinzătoare chiar şi pentru specialiştii din handbalul feminin românesc. HCM Slobozia – CSM Slatina se joacă sâmbătă, 5 mai, de la ora 16.00 şi va fi televizat de TVR 2.

„Vreau ca Slatina să retrogradeze!”

Domnule Nicolae Goidea, au mai rămas trei meciuri de foc în campionat…

Sunt meciuri decisive pentru că a fost un retur de campionat mai ciudat, în sensul că anumite echipe şi-au dat seama că au valoare şi au început să câştige. Sau poate că aşa şi-au conceput planul de pregătire, să-şi atingă vârful de formă sportivă în returul campionatului. Sunt echipe din partea inferioară a clasamentului, nu este cazul să le nominalizez, toată lumea a constatat acest lucru.

Cum este atmosfera la echipă?

Atmosfera este foarte bună, fetele sunt pregătite să câştige cu CSM Slatina şi o vor face! Îmi doresc ca publicul să fie al optulea jucător din tribune şi împreună să ne bucurăm de o victorie pe care o merităm având în vedere că suntem peste adversarele noastre ca valoare şi asta s-a văzut în meciul tur, atunci când am controlat autoritar ostilităţile şi ne-am impus la Slatina fără emoţii. Este un meci extrem de dificil pentru noi, trebuie să luăm cele trei puncte dar acestea nu ne sunt suficiente, Slatina mai are două meciuri de disputat iar la meciul lor de pe teren propriu cu CSM Roman voi merge pe un 1 solist pentru că CSM Slatina are valoare la nivel de lot, are valoare la nivel de antrenoare, are valoare la nivel de staff administrativ.

Ne uităm doar la Slatina sau ne aruncăm privirea şi spre Danubius Galaţi, altă echipă în formă la final de sezon?

Este foarte important meciul pe care Danubius Galaţi îl are pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Dacă nu vor câştiga le va fi foarte greu să se salveze. Este un meci important în economia clasamentului dar pe noi nu ne interesează acum decât meciul cu Slatina.

Cine credeţi că va merge alături de Rapid Bucureşti în Divizia A de pe locul 13?

Nu pot spune cine cred dar cu siguranţă vă pot spune cine vreau să retrogradeze: CSM Slatina!

„Purtăm discuţii cu două fete de la Slatina”

 Cum stăm cu lotul, avem mai multe accidentări ca niciodată…

Aşa este, sunt cinci handbaliste pe care nu am putut conta în deplasarea de la Rm. Vâlcea. Mă bucur că au revenit la antrenamente atât Mădălina Toma cât şi Alina Ilie, ele s-au pregătit aşa cum trebuie pentru meciul cu CSM Slatina şi dacă nu apar surprize neplăcute de ultim moment le vom vedea pe teren. Fetele sunt motivate, îşi doresc să câştige şi sunt convins că o vor face.

 Este perioada transferurilor. Sunt noutăţi?

După cum spuneam CSM Slatina are un lot valoros şi am vorbit cu două jucătoare de acolo care şi-au arătat disponibilitatea de a veni să joace la HCM Slobozia din mai multe motive. Din ce mi-au spus se pare că sunt supărate că sunt tratate destul de urât şi vor să plece. Aşteptăm să trecem cu bine peste finalul de sezon şi apoi vom face publice atât numele celor două cât şi numele altor handbaliste cu care purtăm tratative în această perioadă.

 

 

 

 

Related posts