Favorite Sport 

Patru juniori au debutat la Unirea Slobozia într-un meci oficial

Patru juniori au fost folosiți de antrenorul Adrian Mihalcea în meciul câștigat de Unirea Slobozia în Cupa României.

Patru juniori, fotbaliști crescuți la grupele de copii și juniori de la Unirea Slobozia, au debutat într-un meci oficial la echipa mare.

Partida din faza a IV-a a Cupei României disputată de Unirea Slobozia pe terenul celor de la CS Năvodari nu va fi uitată niciodată de patru adolescenți talentați care joacă fotbal de ani de zile la grupele de copii și juniori.

Andrei Dorobanțu, un fundaș dreapta de 17 ani, a fost introdus în startul reprizei secunde pe teren și i-a dat mari bătăi de cap apărătorului de pe partea sa prin incursiunile în flanc finalizate cu centrări periculoase.

A intrat apoi pe teren Alexandru Eavaz, mijlocaș ofensiv în vârstă de 17 ani. Acesta și-a încununat debutul într-un meci oficial la echipa mare cu un gol marcat cu un șut fără preluare de la 14 metri.

Ultimele schimbări i-au adus pe teren pe portarul Cristian Ciupercă 16 ani, și pe atacantul Denis Dragomir, tot 16 ani.

Ion Ionescu: „Mă bucură enorm debutul oficial al celor patru juniori crescuți în curtea noastră!”

Mă bucură enorm debutul oficial în cadrul echipei de seniori al celor patru juniori crescuți în curtea noastră, copii foarte serioși, cu o mare dorință de a atinge înalta performanță.

Mulțumesc conducerii tehnice a echipei pentru girul acordat copiilor. Sunt ferm convins că într-o perioadă nu mai lungă de doi ani cel puțin alți cinci-șase copii foarte talentați vor face pasul către echipa noastră de seniori., spune Ion Ionescu, șeful centrului de copii și juniori al AFC Unirea Slobozia.

Sunt bucuros că au debutat la echipa de seniori într-un meci oficial, este o realizare. Au fost toți 4 pe teren în ultimele 20 minute și au contribuit la calificarea echipei. Îl felicit pe Adrian Mihalcea pentru momentul ales pentru a promova oficial jucători de 16 – 17 ani crescuți la Unirea Slobozia. (ILIE LEMNARU, manager UNIREA Slobozia)

Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea Slobozia, era la fel de fericit la finalul partidei când i-a chemat la el pe cei patru juniori debutanți și i-a felicitat.(VEZI FOTO!)

Acești copii fac parte din proiectul început acum 7 ani împreună cu domnul Ion Ionescu. Am pornit la drum cu dorința de a da jucători la echipa de seniori și chiar la loturile naționale, iar după ani de muncă, disciplină, seriozitate și dorință aceste obiective au fost îndeplinite.”, spune Ilie Lemnaru.

Sufletistul de lângă echipa de fotbal adaugă că încă din anul 2018 Unirea Slobozia a dat jucători la loturile naționale de juniori și, mai ales, la echipa de seniori, mai întâi în Liga 3 iar apoi în Liga 2.

Un mare merit la centrul de copii și juniori îl are o persoană care a ajutat foarte mult din punct de vedere financiar. Eu îi mulțumesc pe aceasta cale pentru tot sprijinul acordat, o persoană deosebită care iubește necondiționat tot ce înseamnă echipe de copii și juniori.”, a completat Ilie Lemnaru.

Related posts