Eveniment Favorite 

Polițiștii au luat „darul” la un priveghi cu lăutari din Bărbulești

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele au aplicat amenzi de 15.000 lei participanților la un priveghi desfășurat cu lăutari la Bărbulești și transmis live pe Facebook.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu când au văzut imaginile live cu un priveghi din Bărbulești care a avut loc în seara zilei de miercuri, 13 ianuarie.

La fața locului s-au deplasat cadre din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele care au identificat un număr de 26 persoane participante, toate cu domiciliul în comuna Bărbulești.

Față de aceste persoane polițiștii au luat măsura sancționării pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, valoarea totală a amenzilor fiind de 13.000 lei.

Totodată, a fost sancționat contravențional și organizatorul evenimentului, un bărbat de 48 de ani, cu amendă în valoare de 1000 de lei, cu aceeași sumă fiind sancționate și persoanele care au fost chemate să cânte la eveniment.”, a precizat sâmbătă IPJ Ialomița.

Polițiștii ialomițeni reamintesc locuitorilor județului că evenimentele de tipul nunților, botezurilor ori mese festive sunt interzise pe perioada stării de alertă pentru evitarea răspândirii cazurilor de infectare cu Covid-19.

Related posts