Favorite Sport 

Unirea Slobozia câștigă la scor de neprezentare amicalul cu Recolta Gheorghe Doja

Unirea Slobozia a câștigat sâmbătă cu scorul de 3 – 0 meciul amical disputat împotriva singurei echipe din Ialomița ce evoluează în Liga 3.

Unirea Slobozia a încheiat prima săptămână completă de antrenamente cu al doilea meci amical al începutului de an.

Pe un teren moale și pe o vreme de iarnă, cu minus în termometre și un vânt tăios din nord, pe terenul bazei sportive din Mihail Kogălniceanu reprezentanta Ialomiței în Liga 2 a câștigat la pas un meci dominat de la un capăt la altul.

Antrenorul Adrian Mihalcea a trimis pe teren două echipe diferite în cele două reprize, doar fundașul Gabriel Lazăr fiind folosit integral.

Prima repriză: gol anulat pentru ofsaid și gol marcat în ultimul minut

Unirea Slobozia a început în jumătatea adversă dar s-a lovit de o apărare bine organizată, decisă înainte de toate să nu primească gol.

În minutul 5 Florinel Ibrian înscrie după ce trimite plasat mingea cu capul dar golul este anulat corect pe motiv de ofsaid, mingea centrată de Toma fiind atinsă înainte de Lazăr, activându-se astfel poziția afară din joc a celui care a trimis mingea în plasă.

Trei minute mai târziu, mingea este respinsă greșit în marginea careului dar Gaby Batchabi, fotbalist de la Dacia Unirea Brăila venit în probe la Unirea Slobozia pentru acest meci, ratează singur cu portarul din 13 metri poziție centrală.

Scăpați cu bine din presiune, fotbaliștii de la Recolta Gheorghe Doja se descurcă mai bine pe faza defensivă și până la finalul reprizei nu se mai consemnează mari ocazii de gol la poarta lor.

În ultimul minut însă, fundașii greșesc în încercarea de a ieși cu mingea la picior din apărare, mingea ajunge la Bogdan Vasile care trage la poartă și balonul ajunge în poartă după ce șterge piciorul unui jucător de la Recolta.

A doua repriză: gol anulat pentru ofsaid și gol marcat în ultimul minut

Pauza a fost scurtată la doar 5 minute, antrenorul Adrian Mihalcea alegând să schimbe nu mai puțin de 10 jucători, păstrându-l pe teren doar pe fundașul Gabriel Lazăr.

În chiar primul minut al părții secunde, mingea este centrată din dreapta, iar fundașul Dinu reia cu capul puțin peste transversală.

Recolta Gheorghe Doja încearcă golul egalizator, urcă mai curajos spre careul adversarilor dar lipsește ultima pasă care să aducă posibilitatea unui atac cu adevărat periculos pentru poarta adversarilor.

Lucrurile se lămuresc în minutul 55, Unirea Slobozia își dublează avantajul prin golul tânărului Ionuț Negoiu care profită de neatenția fundașilor și șutează nemarcat din 12 metri lateral stânga.

Unirea are un nou gol anulat pentru ofsaid, în minutul 70 centrarea lui Florin Bălan îl găsește pe Giani Stere, alt fotbalist venit în probe, nemarcat la 6 metri, reluare cu capul cu boltă peste portar dar tușierul vede foarte bine cei câțiva centimetri în afara jocului.

Ultimul minut al meciului aduce și golul trei, Cristi Ene vine lansat din spate și șutează cu sete, mingea trecând pe lângă portarul celor de la Recolta Gheorghe Doja. (Dă click AICI pentru galerie foto de la meci!)

Related posts