Eveniment Favorite 

VIDEO: Ziua Porumbului, ediția 2021, o nouă întâlnire a fermierilor cu performanța agricolă

Ziua Porumbului, ediția 2021, va avea loc în locația de lângă localitatea Orezu joi, 16 septembrie, de la ora 10.00.

Ziua Porumbului Orezu 2021, EDIȚIA a XII-a, este, fără îndoială, cel mai așteptat eveniment din viața unui fermier care cultivă porumb!

Organizat de Asociația Producătorilor de Porumb din România – Mândru că sunt fermier și găzduit de ELSIT Ciochina cu sprijinul Bayer Crop Science evenimentul va reuni anul acesta fermierii în câmp, în locația de lângă localitatea Orezu.

Nicolae Sitaru: „Vă invit cu drag la Sărbătoarea Porumbului!”

Sunt bucuros să vă invit la Ziua Porumbului 2021, eveniment ajuns la a douăsprezecea ediție, într-un an în care producțiile par să fie bune., a lansat invitația Nicolae Sitaru.

În platforma de porumb au fost cultivați în acest an 63 hibrizi de porumb și s-au făcut patru teste de îngrășăminte foliare.

Președintele Asociației Cultivatorilor de Porumb din România este încântat că partenerul tradițional Bayer a fost și în acest an alături de evenimentul devenit tradițional în fiecare toamnă în județul Ialomița.

Vă așteptăm cu drag să transformăm și Ziua Porumbului, ediția 12, într-o sărbătoare precum cele din anii trecuți. (NICOLAE SITARU, ELSIT Ciochina)

Pentru compania Bayer este o onoare și o responsabilitate foarte mare să fim parteneri Ziua Porumbului Orezu, ediția a 12-a. Este un eveniment cu reprezentare națională la care sunt invitați toți fermierii și cultivatorii de porumb din întreaga țară și nu numai.

Vor fi lucruri interesante pe care le veți vedea, pornind de la genetică, continuând cu tehnologia pe care domnul Nicolae Sitaru a aplicat-o în loturile cu hibrizi de porumb și terminând cu rezultatele privind producțiile înregistrate de fiecare hibrid de porumb în parte.”, a transmis Mihai Gheorghe, reprezentant vânzări Bayer Crop Science România și Republica Moldova.

Related posts