Eveniment Favorite 

PREMII DE ZIUA NAȚIONALĂ: Cine primește sarmale handmade semnate Adrian Mocioniu va fi scutit de plata impozitului până la alegerile locale

Sarmale executate manual de edilul municipiului reședință de județ în cămașă de firmă și cravată de asemenea, aceasta este oferta de anul acesta de Ziua Națională a României.

Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, și-a înfipt adânc degetele de edil priceput la toate în câteva sarmale ce vot ateriza de 1 decembrie în farfuriile slobozenilor.

Primarul Adrian Mocioniu dă în popor cu sarmale plătite din taxele locale și meșterite chiar de el!

Pentru că deranjul culinar se face eminamente din banii colectați din taxele și impozitele locale ale slobozenilor primarul Mocioniu s-a gândit să ofere pe lângă gust și un premiu inedit.

Din mormanul de 20.000 sarmale ce vor fi servite de 1 decembrie de la ora 12.00 în Piața Revoluției câteva vor fi câștigătoare.

Norocoșii ce vor primi în farfurii sarmale executate handmade de însuși domn primar Adrian Mocioniu vor primi ca bonus o scutire de la plata impozitelor până la alegerile locale.

Primarul Adrian Mocioniu nu a precizat însă numărul de sarmale executate personal și nici în ce sens au fost împăturite. Sarmalele născute din mânuțele sale nu pot fi astfel identificate în oale deci nu se știe cu exactitate câte premii vor fi acordate.

Surse din Primăria Slobozia ne-au precizat că dacă nu vor fi revendicate premiile Adrian Mocioniu promite să repete promoția peste un an dacă la alegerile locale din vara anului 2020 mâncătorii de sarmale îl vor alege din nou primar.

Related posts