Favorite Sport 

FOTBAL, LIGA 3: Unirea Slobozia este campioană de toamnă în seria doua din liga a treia

Unirea Slobozia încheie turul de campionat fără înfrângere după ce a remizat fără gol cu Mostiștea Ulmu în ultimul meci al turului de campionat.

Unirea Slobozia, locul 1, versus nou-promovata Mostiștea Ulmu, locul 3, a fost meciul vedetă la ultimei etape din seria a doua a ligii a treia de fotbal.

Unirea Slobozia a vizat înainte de toate să nu piardă, în vreme ce oaspeții și-au dorit cele trei puncte pentru ca în fruntea clasamentului trei echipe să termine turul la egalitate de puncte.

Fotbal bazat pe luptă și pe angajament fizic

Miza meciului și-a pus din plin amprenta pe joc și cei 22 de fotbaliști au fost preocupați înainte de toate să nu riște prea mult și să țină mingea cât mai departe de propriul careu.

Masivă și teribil de bine organizată, defensiva călărășenilor a fost de netrecut și toate încercările de pătrundere cu mingea la picior ale fotbaliștilor de la Unirea Slobozia s-au irosit în van.

Până prin minutul 25 s-a jucat aspru, într-o zonă neutră de maxim 40 metri la mijlocul terenului, fără ocazii importante la vreuna din porți.

Monotonia este spartă doar de șuturile din afara careului semnate de Alexandru Chebac, de la gazde, și Marian Mihai de la oaspeți, ambele fără mare pericol pentru portari.

În minutul 27 Ștefan Radu prinde un șut din marginea careului ce zdruncină transversala pentru ca imediat Constantin Toma, din lovitură liberă din afara careului, să-l întrebuințeze pe portarul advers cu un șut înșelător la rădăcina barei.

Oaspeții presează și ei la fazele fixe, corner în minutul 36, Ionuț Poiană ezită să iasă pe centrare și Alexandru Gheorghe se trezește nemarcat dar reia prea slab iar portarul scoate în corner.

Barele nou-intraților pe teren

Unirea Slobozia a intrat parcă mai agresivă pe partea de atac în repriza secundă dar pe un fond de dominare teritorială putea primi gol.

Un contraatac în care Ștefan Radu pleacă dintr-o poziție suspectă de ofsaid, intră în careu și izbutește un șut penibil, cu mingea trimisă aproape paralel cu poarta.

Constantin Toma centrează în minutul 53 și Danciu lovește cu capul dar nu suficient de plasat pentru a-l păcăli pe atentul George Isvoranu.

Unirea pierde din minutul 60 complet jocul, pe teren rămân să dicteze ostilitățile doar oaspeții și norocul gazdelor este că centrările repetate sunt imprecise și nu creează șanse mari de gol.

Antrenorul Enache Costea simte că lucrurile nu merg bine și îi trimite pe teren pe Mihai Milotin și Adrian Răduca în încercarea de a resuscitate a jocului intrat în moarte clinică.

Mutările fac ca echilibrul să reapară și odată cu apropierea finalului partidei Unirea Slobozia și Mostiștea Ulmu se gândesc că un punct este mai mult decât nimic.

Unirea Slobozia are ocazia unui gol în minutul 85, mingea ajunge la Mihai Milotin care șutează cu sete și trimite direct la încheietura barelor.

În ultimul minut al prelungirilor este rândul oaspeților să ofteze, abia intrat pe teren Andrei Truță reia din interiorul careului mic și mingea lovește bara laterală după care iese în aut de poartă.

Unirea Slobozia încheie turul de campionat fără a fi cunoscut înfrângerea și are strânse 34 de puncte. Pe locul 2 CS Afumați iernează la un punct distanță iar pe locul 3 încheie cu 31 puncte Mostiștea Ulmu. (Click aici pentru galerie foto de la meci!)

Unirea Slobozia: Poiană, Comșa, Ibrian, Dumbrăvean, Toma, Lemnaru, Chebac, Danciu, Moise, Hertu, Moldovan. Au mai jucat: Milotin, Răduca, Ene, Gherasim. Antrenor: Enache Costea.

Mostiștea Ulmu: Isvoranu, Caragea, Chirică, Dinu, Dogaru, Filip, Gheorghe, Ilie, Mihai, Radu, Tăbăcariu. Au mai jucat: Lazăr, Truță, Romanescu. Antrenor: Mihai Ionescu.

Related posts