Favorite Politică 

PRIMENIRE POLITICĂ: Consilierul judeţean Dragoş Soare, propunere PNL la alegerile europarlamentare

ALEGERI PENTRU EUROPA. Dragoş Soare, liderul consilierilor liberal din Consiliul Judeţean Ialomiţa, face parte din echipa propusă de PNL pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Partidul Naţional Liberal a definitivat lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Spre onoarea liberalilor ialomiţeni, organizaţia condusă de deputatul Tinel Gheorghe are un reprezentant pe lista electorală, Dragoş Soare, consilier judeţean şi secretar general al PNL Ialomiţa, care ocupă locul 22 pe lista PNL.

„Este o onoare pentru mine!”

Dragoş Soare s-a arătat încântat de postura de candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare propusă de Partidul Naţional Liberal. „Este o onoare pentru mine să reprezint un partid istoric, un partid puternic. Am 39 de ani, administrez o afacere, am peste 20 de angajaţi, am responsabilităţi zilnice în ceea ce priveşte asigurarea salariilor, am responsabilităţi faţă de familie, faţă de societatea în care trăiesc şi în care îmi desfăşor activitatea şi consider că dacă pot veni cu valoare adăugată, e datoria mea să o fac.”, a declarat public candidatul Dragoş Soare.

Consilierul judeţean PNL consideră că prin activitatea pe care a avut-o atât în mediul public, ca director al Direcţiei Agricole Ialomiţa şi ca ales judeţean, cât şi în mediul privat a demonstrat seriozitate, echilibru şi onestitate, lucruri din ce în ce mai rare în politica românească.

„Îmi doresc ca aceia care mă evaluează să o facă prin prisma activităţii din ultimii ani. Am lansat teme ce ţin de dezvoltarea municipiului Slobozia, ce ţin de dezvoltarea judeţului, ţin de o altă abordare, una echilibrată. Nu ne mai putem permite să avem dezechilibre şi oameni care nu ştiu să gestioneze fie societatea, fie banii publici.”, a adăugat Dragoş Soare, făcând trimitere mai ales către Adrian Mocioniu, primarul municipiul Slobozia.

Pentru a fi credibili, crede Soare, oamenii politici trebuie să înţeleagă că a venit vremea adevărurilor, indiferent cât de dureroase sunt ele, un moment al conştientizării importanţei apartenenţei noastre la Uniunea Europeană, singura şansă pentru progresul României.

„Este o onoare pentru mine să reprezint un partid istoric, un partid puternic. Am decis să pun umărul ca societatea românească, oamenii din Slobozia şi din Ialomiţa, să înţeleagă că singura noastră şansă este în Europa, nu în afara ei.” (DRAGOŞ SOARE, candidat PNL la europarlamentare)

Artizanul victoriei PNL împotriva PSD

Dragoş Soare s-a dovedit din prima şedinţă de Consiliu Judeţean la care a participat în calitate de consilier judeţean că este printre puţinii aleşi dispuşi şi capabili să se lupta cu Victor Moraru, preşedintele autoritar al instituţiei publice judeţene.

Secretar general al organizaţiei judeţene PNL, Dragoş Soare şi-a dovedit capacitatea de a conduce cu succes o campanie electorală la alegerile parţiale din oraşul Fierbinţi-Târg, atunci când stratagia sa de campanie a adus victoria la 6 voturi a candidatului PNL în dauna propunerii PSD. A fost cea mai răsunătoare victorie PNL asupra PSD din ultimii ani la nivelul localităţilor urbane din Ialomiţa.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu într-un angrenaj, o rotiţă importantă care să facă diferenţa. Şi am demonstrat, cred, prin faptul că am reuşit să dislocăm primari care erau mai mult decât înrădăcinaţi în localităţile respective, prin seriozitate şi prin muncă. Iar cel mai bun exemplu este oraş Fierbinţi Târg, unde diferenţa a fost de şase voturi. Dacă nu eram şi eu o rotiţă din acea echipă, noi nu puteam schimba primarul PSD de acolo.”, a spus Dragoş Soare.

El a coordonat o altă campanie electorală de succes în vara anului 2016, într-o localitate unde nu i se dădea Partidului Naţional Liberal nicio şansă, comuna Vlădeni. Aici primar era de mai bine de cinci decenii celebrul Lucian Corlău care părea nemuritor în funcţie până ce a fost înfrânt de candidatul PNL printr-o strategie de campanie pusă la punct în cel mai mic detaliu de Dragoş Soare.

 

 

Related posts