Favorite Politică 

PSD Ialomița promite un viitor mai bun pentru județ

PSD Ialomița mustește de optimism după ce a primit rezultatele ultimului sondaj de opinie realizat în județ.

PSD Ialomița rămâne pe prima poziție în preferințele electoratului din județul Ialomița. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru fotoliile de consilieri județeni social-democrații ar obține majoritatea simplă.

Cel puțin așa arată rezultatele centralizate ale ultimului sondaj de opinie realizat în luna octombrie la nivel județean în ceea ce privește intenția de vot a locuitorilor județului.

La opțiunea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean ialomițenii intervievați cu privire la vot au confirmat clasamentul de la alegerile locale din 2020.

Marian Pavel, PSD, rămâne pe prima poziție, iar Luminița Barcari, PNL, pe cea de-a doua, la o distanță ceva mai mare față de cea din urmă cu trei ani.

Datele au fost prezentate de Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, colegilor din conducerea organizației județene și a principalelor organizații locale.

Împreună suntem mai puternici și putem lua cele mai bune decizii pentru a construi un viitor mai bun pentru județul nostru! (MARIAN PAVEL, preşedinte PSD Ialomiţa)

„Am discutat împreună cu colegii din conducerea partidului de la nivelul întregului județ strategiile și acțiunile viitoare pentru a ne pregăti în vederea anului ce urmează și am clarificat modificările legislative ce au avut loc în ultima perioadă.”, a transmis președintele PSD Ialomița.

Marian Pavel este sigur de susținerea colegilor din PSD și de implicarea activă a acestora pentru ca rezultatele obținute, politic și administrativ, să aducă voturi la alegerile locale din 2024.

Related posts