Favorite Politică Social 

PSD salută decizia PNL de susținere a inițiativei social-democrate de acordare de vouchere pentru alimentele de bază

PSD propune acordarea de vouchere în valoare de 50 euro pentru achiziția alimentelor de bază pentru anumite categorii de beneficiari.

PSD salută decizia liberalilor de a susține propunerea făcută de social-democrați cu privire la acordarea unor ajutoare pentru persoanele și familiile cu venituri mici.

PSD salută faptul că partenerii liberali din Coaliția de guvernare susțin propunerea social-democrată privind acordarea de vouchere a câte 50 euro, la fiecare două luni, pentru achiziția alimentelor de bază, pentru familiile cu copii, persoanele cu dizabilități și pensionarii cu venituri mici.”, transmit cei din Partidul Social Democrat.

Social-democrații consideră că stabilirea valorii finale a acestor vouchere trebuie făcută în cadrul Coaliției de guvernare, pe baza datelor economice privind impactul bugetar, numărul estimat de beneficiari și sursele de finanțare disponibile.

O altă propunere a PSD de sprijinire a categoriilor vulnerabile este și acordarea unor vouchere a câte 30 euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 elevi cu burse sociale, pentru achiziția de rechizite, haine și alimente.

Ambele propuneri fac parte dintr-un plan mai amplu de stabilizare și reziliență economică și socială pe care PSD îl va propune în scurt timp în cadrul Coaliției de guvernare.”, adaugă social-democrații.

PSD așteaptă din partea partenerilor de guvernare orice altă propunere ce poate veni în sprijinul populației și al economiei naționale și care poate fi susținută de sursele de finanțare disponibile în acest moment.

Related posts