Administrație Favorite Social 

CONSILIUL JUDEȚEAN IALOMIȚA ÎI CUMPĂRĂ PREFECTULUI CAMERE DE LUAT VEDERI

Consiliul Județean Ialomița alocă 7.500 lei pentru achiziția unor camere de luat vederi ce vor fi folosite de Garda de Mediu pentru prinderea celor care aruncă gunoaie din mașini.

Consiliul Județean Ialomița cumpără camere de luat vederi pentru susținerea ideii prefectului Marin Constantin prin care acesta vrea să-i prindă în flagrant pe cei care aruncă gunoaie atunci când se află în autovehicule.

Consiliul Județean susține financiar ideea prefectului de Ialomița

Consilierii județeni vor aproba în ședința ordinară a lunii martie asocierea Județului Ialomița cu Instituția Prefectului Ialomița, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița și Garda Națională de Mediu prin Comisariatul Județean Ialomița pentru implementarea proiectului „Ialomița, casa noastră frumoasă și curată”.

Asocierea vine la pachet cu alocarea sumei de 7.500 lei pentru achiziția echipamentelor electronice de înregistrare video necesare derulării proiectului.

Altfel spus, prefectul vine cu ideea și bugetul județean este executat pentru punerea ei în practică.

Programul de protejare a mediului înconjurător, așa cum a fost el gândit de prefectul Marin Constantin, vizează sancționarea participanților la traficul rutier care aruncă gunoi din autovehicule.

Știm cu toții că abandonarea gunoiului este interzisă însă nimeni nu face ceva concret în acest sens. Aruncarea gunoiului în alte locuri decât cele special amenajate trebuie sancționată. Acțiunea aceasta este un punct de plecare și mă voi asigura că proiectul va funcționa și va fi extins.”, promite prefectului Marin Constantin.

În viziunea prefectului de Ialomița, inspectorii de la Mediu cu mașini echipate cu camere video îi urmăresc în trafic pe cei care aruncă pe geam gunoi, îi filmează, anunță apoi echipajele Poliției Rutiere pentru a-i opri, la final ei urmând să-i sancționeze contravențional. 

Prefectul județului, mesaj liniștitor: „În adăposturile de apărare civilă e primul venit, primul intrat!”

Related posts