Favorite Politică 

PSD sare la gâtul primarilor municipiilor Slobozia și Urziceni

PSD încurcă marfa cu ambalajul și le cere ialomițenilor să-i înjure pe „parlamentarii” Dragoș Soare și Constantin Sava.

PSD sare la gâtul primarilor municipiilor Slobozia și Urziceni într-un joc ieftin de imagine prin care vrea să obțină aprecierea electoratului.

O invitație lansată pe site-ul partidului și distribuită agresiv ca sarcină politică de parlamentari și alți purtătorii de bască social-democrată arată la ce nivel penibil a ajuns PSD sub conducerea lui Marcel Ciolacu.

Amânarea majorării alocațiilor de stat pentru copii de către Guvernul PNL a fost pretextul ales de PSD pentru a le cere românilor să-i înjure pe parlamentarii liberali, cei care au votat bugetul de stat pe anul 2021 fără sumele de creștere a valorii alocațiilor.

Oamenii sunt invitați să intre pe site-ul partidului și să le scrie parlamentarilor liberali din județele țării ce părere au ei despre amânarea majorării alocațiilor copiilor.

Copiii românilor au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană. Vrei să continue așa? Fii una dintre vocile care apără 4,3 milioane de copii! Scrie-le parlamentarilor din județul tău și întreabă-i chiar TU de ce nu au prevăzut în bugetul pe 2021 dublarea alocațiilor copiilor, conform promisiunilor lor., cere PSD pe site-ul propriu.

Cu un simplu click pe harta județelor României, ajungi rapid în Ialomița pentru a-i lua la întrebări pe parlamentarii PNL.

Ialomițenii au ales un deputat PNL, social-democrații au numărat trei parlamentari: un senator și doi primari!

Dovedind o oarecare subnutriție intelectuală, în opinia PSD PNL are trei parlamentari de Ialomița deși, în realitate, liberalii au pus mâna pe un singur mandat de deputat, cel al doamnei Luminița Barcari.

Cum să numeri chiar și un singur parlamentar liberal ialomițean se dovedește a fi prea greu pentru mințile luminate din PSD, doamna deputat Luminița Barcari este prezentată drept senator!

Mai mult, ca să umple locul, social-democrații îi plasează ca parlamentari pe Dragoș Soare, primarul PNL al municipiului reședință de județ (cu foto, ca să-l ia la ochi poporul slobozean) și pe Constantin Sava, primarul municipiului Urziceni (fără poză, că oricum e aproape imposibil de schimbat din funcție).

Dacă în dreptul „senatorului” Luminița Barcari s-a identificat o pagină de Facebook și o adresă de mail, în cazul primarului Dragoș Soare căutătorii din PSD au identificat doar pagina de Facebook.

Tot e ceva, căci în cazul lui Constantin Sava, primarul de Urziceni, mințile odihnite din PSD n-au găsit nici măcar pagina de Facebook a acestuia.

Deși „campania” social-democrată se desfășoară de aproape o lună, pe site nu a fost publicat nici măcar un singur mesaj trimis de ialomițeni celor trei „parlamentari” PNL de Ialomița.

Related posts