Agricultură Eveniment Favorite 

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești. Nu rata sâmbătă concursul „Mămăliga de Aur”!

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se desfășoară în perioada 30 august – 3 septembrie la Slobozia.

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești a pregătit un program inedit și în a treia zi pentru cei care pot vizita gratuit târgul.

DĂ CLICK AICI pentru imagini de la FarmConect România, ediția 2023!

Pentru profesioniștii din agricultură și nu numai ziua de activități începe la ora 10.30 cu conferința tematică „Cât de sigură este hrana noastră?.

O dezbatere la care pot participa toți cei care vor să afle lucruri noi despre trasabilitatea și siguranța alimentelor, într-o reuniune găzduită în Centrul de Conferințe Multimedia.

Pentru cei mici, de la ora 10.30, în zona dedicată lor, se organizează un Atelier pentru copii – Poveștile florii soarelui „Școala mea, natura, un proiect Ameropa Grains.

Între orele 11.00 și 12.00 la standul Muzeului Național al Agriculturii din România, specialiștii îi vor îndruma pe curioși în tainele împletirii spicelor.

La prânz, 12.00 – 12.20, în zona de manej de la FarmConect România va avea loc spectacolul BASME CU CAI.

De la ora 12.40, în zona de meșteșugari de lângă standul Muzeului Național al Agriculturii, Floress Events organizează un Atelier de împletit coronițe.

Concursul „MĂMĂLIGA DE AUR, susținut de Libra Bank, va începe în zona producătorilor locali la ora 13.30 și va dura o oră și jumătate.

Ziua se încheie la ora 15.00 în zona de manej cu un alt spectacol BASME CU CAI.

DĂ CLICK AICI pentru a afla locația FarmConect România, ediția 2023!

Related posts