Favorite Politică 

Raluca Dumitrescu: Prețurile sunt explozive, veniturile înghețate!

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, atrage atenția asupra scăderii accentuate a puterii de cumpărare în contextul creșterii tarifelor la energie și gaze naturale.

Raluca Dumitrescu, parlamentar de Ialomița, critică Guvernul pentru modul în care prezintă rezultatele financiare la jumătatea anului 2021.

Cetățenii romani sunt în continuare dezinformați cu privire la cifrele prezentate de guvern, respectiv avansul economic de 13% reprezintă o creștere de doar 1,9%, în comparație cu nivelul economiei înainte de pandemia COVID-19., este de părere Raluca Dumitrescu.

Ea observă că în timp ce prețurile pentru energie și gaze naturale sunt explozive, veniturile cetățenilor sunt în continuare înghețate, cu efecte grave asupra puterii de cumpărare.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei fără pregătirile necesare naște monștri. A avut dreptate, încă o dată!(RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD)

Raluca Dumitrescu: Primele șase luni din 2021 au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!

Parlamentarul social-democrat spune că majorările de prețuri din perioada ianuarie – iunie 2021 sunt la un nivel nemaiîntâlnit în ultimii 13 ani.

PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot ori nu vor mai putea să facă față scumpirilor., cere imperios Raluca Dumitrescu.

Social-democrații solicită în regim de urgență adoptarea legii consumatorului vulnerabil pentru a proteja categoriile sociale defavorizate.

Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale: energie electrică, gaz, combustibil.”, a mai adăugat Raluca Dumitrescu.

Related posts