Sport 

Unirea Slobozia are trei meciuri grele în șase zile

Unirea Slobozia are un program infernal în mai puțin de o săptămână, cu două meciuri în Liga 2 și un meci în Cupa României.

Unirea Slobozia, echipă cu maxim de puncte după trei meciuri disputate în actualul sezon de Liga 2, are o săptămână cumplită din punct de vedere al programului.

Duminică, de la ora 16.30, echipa antrenată de Adrian Mihalcea primește pe teren propriu vizita formației CSA Steaua, altă echipă cu maxim de puncte după primele trei etape.

Unirea Slobozia debutează în Cupa României pe teren străin

Luni și marți tehnicianul trebuie să-și pregătească elevii pentru un meci în deplasare, o unică manșă în Cupa României cu SC Popești-Leordeni, meci ce va avea loc miercuri, de la ora 17.30.

Interesant este că Unirea Slobozia s-a mai calificat într-o fază superioară după un meci de Cupa României, ediția 2017 – 2018, jucat pe terenul echipei ilfovene.

Atunci s-a ajuns la prelungiri după 1 – 1 în timpul regulamentar și la executarea loviturilor de departajare, echipa din Slobozia s-a impus cu 5 – 3 grație intervențiilor senzaționale ale portarului Albert Popa, care a reușit să apere două dintre cele patru lovituri ale gazdelor.

Meci foarte greu cu o echipă venită din Liga 1

Seria de trei jocuri pentru Unirea Slobozia se încheie sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, pe stadionul din Giurgiu, împotriva echipei Astra, retrogradată din Liga 1.

Gazdele au un bilanț negativ în clasament, -1 punct. În primele patru etape din Liga 2 Astra a acumulat șapte puncte după două victorii și o remiză, anulate însă de o penalizare de 8 puncte dictată de Federația Română de Fotbal.

Related posts