Favorite Politică 

Raluca Dumitrescu: Românii pot constata și siguri că țara nu este guvernată

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, solicită auto-suspendarea lui Florin Cîțu din funcția de premier până după alegerile interne din PNL.

Raluca Dumitrescu, deputat social-democrat, constată cu mâhnire că România este în derivă și a intrat într-un cerc vicios iar lucrurile merg din ce în ce mai prost, pe măsură ce se apropie data alegerilor interne din PNL.

Țara este în derivă, a intrat într-un cerc vicios. Are nevoie să fie guvernată și primul pas necesar este ca altcineva decât Cîțu să preia frâiele guvernului, până după consumarea disputelor electorale ale partidelor coaliției.”, este de părere parlamentarul ialomițean.

Raluca Dumitrescu atrage atenția că guvernanții nu sunt interesați de problemele reale ale României ci se preocupă doar de tabăra în care se poziționează, cea pro-Orban sau cea pro-Cîțu, încercând s-o identifice pe cea câștigătoare pentru a-și conserva funcțiile.

Cine se scuză, se acuză! Degeaba încearcă premierul Cîțu să-i păcălească pe români că actul de guvernare nu este afectat de campania electorală pentru șefia PNL, campanie făcută pe banii publici, în disprețul tuturor românilor.

Românii pot constata și singuri că țara nu este guvernată, că nimeni din arcul guvernamental nu este interesat de scumpiri, vaccinare, sănătate sau infrastructură.

Prin urmare, se impune (auto)suspendarea sa din funcția de prim-ministru până după congresul PNL, așa cum a solicitat deja PSD.”, spune Raluca Dumitrescu într-o postare pe Facebook.

Viața-n roz văzută de Cîțu capătă valențe clinice”

PSD îl îndeamnă, cu toată compasiunea, să coboare-n stradă, din biroul în care împarte banii țării doar către acoliții săi și să vadă chinul din ce în ce mai mare al vieții de zi cu zi.”, adaugă Raluca Dumitrescu.

În opinia sa, premierul Florin Cîțu rămâne iremediabil rupt de realitățile pe care le trăiesc românii.

Datele statistice privind salariul mediu au fost profund alterate, fapt recunoscut chiar de Institutul Național de Statistică, dat fiind raportarea creșterii din acest an la un salariu mediu al anului trecut diminuat sever (cu 25%), urmare a șomajului tehnic masiv determinat de pandemie.

Astfel, un calcul sumar arată că în fiecare lună o gospodărie plătește mai mult cu aproximativ 240 de lei pentru bunurile și serviciile esențiale.”, mai spune parlamentarul PSD.

Related posts