Favorite Sport 

Unirea Slobozia, victorie categorică în ultimul amical al verii

Unirea Slobozia a câștigat cu 5 – 1 meciul de pregătire cu Dacia Unirea Brăila, echipă promovată în acest an în Liga 2.

Unirea Slobozia a bifat o victorie categorică în ultimul meci amical desfășurat înaintea startului oficial al sezonului competițional în Liga 2.

Dacia Unirea Brăila, echipă antrenată de Florentin Petre, fostul coleg de la Dinamo al lui Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a ținut piept o jumătate de repriză echipei care a evitat la baraj retrogradarea din Liga 2.

Unirea Slobozia, surprinsă de jocul rapid al oaspeților

Unirea Slobozia nu a început tocmai bine meciul cu Dacia Unirea Brăila. Oaspeții și-au surprins adversarii cu un presing eficient în treimea neutră, au pasat din prima și au creat presiune la poarta gazdelor mai ales prin centrările periculoase semnate de Duțu.

De partea cealaltă, ultima pasă la Unirea a fost mai mereu prea lungă ori prea scurtă, imprecisă ori de neînțeles, motiv de nemulțumire pentru Adrian Mihalcea.

Dintr-o pasă greșită pe faza ofensivă avea să se nască un contraatac în minutul 18 purtat pe dreapta, centrare din viteză Duțu și șut din prima din centrul careului mare, gol frumos semnat de Rafael Stănescu.

Unirea Slobozia a avut nevoie de doar trei minute pentru a reintra în joc, o greșeală a fundașilor brăileni generând un fault și o lovitură de la 11 metri transformată sigur în gol de Alexandru Cruceru.

Deciși să scape de emoții, jucătorii Unirii apasă pedala de accelerație, pasele încep să se lege așa cum trebuie și în minutul 35 Mihăiță Năstase rămâne singur cu portarul, îl driblează și înscrie în poarta goală.

La pauză se putea intra cu scor egal dacă în minutul 43 șutul lui Rafael Stănescu, scăpat singur spre poartă după o greșeală nepermisă a fundașului Gabriel Lazăr, nu era scos cu greu de portarul Ionuț Poiană.

Eroarea de plasament a lui Lazăr l-a supărat atât de mult pe Adrian Mihalcea încât acesta n-a mai așteptat odihna pentru a-l înlocui pe jucător!

Trei goluri și multe ocazii de a marca

Altfel avea să arate jocul Unirii Slobozia în partea secundă. Ieșiți cu bine din ședința furtunoasă de la vestiare, fotbaliștii lui Mihalcea au avut nevoie de trei minute pentru a urca scorul la 3 – 1.

Afalna insistă aerian pentru o minge care este deviată până la Robert Mustacă, acesta intră în colțul careului mic, îl fixează pe portar și îl execută cu un șut plasat la colțul lung, lângă bara laterală.

Oaspeților nu le mai ies pasele rapide și precise din prima jumătate de oră de joc și Chirst Afalna (foto) profită pentru a puncta după ce simulează o pasă și driblează portarul.

Ultimul gol al meciului avea să fie înscris cu trei minute înainte de finalul meciului de Vlad Suciu.

Unirea Slobozia câștigă cu 5 – 1 meciul amical cu Dacia Unirea Brăila (VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA MECI!) și se pregătește pentru debutul oficial în noul sezon de Liga 2, în deplasare cu nou-promovata Unirea Dej.

Unirea Slobozia, formula de start: Poiană – Ibrian, Lazăr, Perju, Mihai – Bolohan, Cruceru, Coadă, Mustacă, Greu, Năstase.

Unirea Slobozia, au mai jucat: Gurău – Dinu, Bălan, Suciu, Trașcu, Afalna, Radu, Lemnaru, Dorobanțu, Ivan.

România și Rusia merg la turneul final al Campionatului European de tenis băieți 12 & Under

Related posts