Administrație Favorite Social 

Recensământ 2022: Unde se pot fi găsiți recenzorii în Fetești

Recensământ 2022. Locuitorii din Fetești care au nevoie de sprijin în completarea chestionarelor îi pot găsi pe recenzori în trei locații noi.

Recensământ în Municipiul Fetești: Până acum aproape 2.000 de feteșteni au solicitat ajutor celor opt recenzori din punctele de autorecenzare special amenajate în vederea completării chestionarelor.

Primăria Municipiului Fetești îi anunță pe locuitorii interesați că au fost stabilite trei locații unde pot fi găsiți recenzori ce oferă consultanță în ceea ce privește completarea chestionarelor.

Măsura a fost luată ca urmare a intrării în vacanță a elevilor și închiderii a trei centre ce funcționau în unități de învățământ din localitate.

Începând cu 11 aprilie, feteștenii care au nevoie de ajutor pentru completarea chestionarelor pot primi sprijinul recenzorilor care au fost repartizați în următoarele locații:

  1. Hala Pieței Agroalimentare de pe strada Ardealului (Fetești Gară)

  2. Biblioteca Municipală – Muzeu de pe strada Călărași, nr. 347 (Fetești Oraș)

  3. Biblioteca Municipală de pe strada Călărași, nr. 571B, bl. 9, parter (Fetești Gară).

Autorecenzarea este prima etapă din cadrul recensământului populației și locuințelor și se face până în data de 15 mai 2022 prin accesarea platformei www.recensamantromania.ro.

Din 15 mai 2022, persoanele care nu au completat online datele necesare le vor comunica recenzorilor la domiciliu.

Recensământul este o cercetare statistică de amploare, desfășurată la nivelul populației rezidente dintr-o țară (populația care trăiește efectiv pe teritoriul țării respective).

Astfel, Recensământul Populației și Locuințelor din România se referă la populația rezidentă care trăiește pe teritoriul țării noastre.
Recensământul oferă statistici despre structura demografică și socio-economică a populației, gospodării, fond locativ, condiții de locuit și clădirile în care sunt situate locuințele.

Datele obținute sunt folosite pentru politici publice naționale și locale și activități administrative sau de cercetare., transmite Primăria Municipiului Fetești pe pagina sa de Facebook.

Related posts