Favorite Sport 

Recolta Gheorghe Doja a rezistat o repriză la debutul în liga a treia de fotbal

DEBUT. Nou-promovata Recolta Gheorghe Doja, colegă de serie cu Unirea Slobozia, a avut două șanse mari de a înscrie în prima repriză. Greșelile personale și oboseala au generat la final o înfrângere la scor de neprezentare în fața CS Medgidia.

Recolta Gheorghe Doja a debutat în liga a treia de fotbal cu o înfrângere. Cum era de așteptat, meciul cu CS Medgidia disputat pe stadionul 1 Mai din Slobozia a avut-o drept câștigătoare pe echipa mai experimentată.

Alexandru Herea, neinspiratul de serviciu

A doua formație din Ialomița în liga a treia nu s-a făcut de râs ba chiar a surprins plăcut cel puțin în primele 45 de minute, atunci când putea deschide scorul în două rânduri prin același jucător, Alexandru Herea.

Trecuseră doar trei minute când Sabin Topală îl servește excelent în adâncime pe atacantul Alexandru Herea care din postură de singur cu portarul îl ia la țintă pe experimentatul Valentin Dumitrică.

Recolta Gheorghe Doja aglomerează jocul în jumătate proprie, se apără pe două linii și profită din plin de lipsa de cursivitate a atacurilor adverse ce se dovedesc a fi ușor de anihiliat.

CS Medgidia domină teritorial și imediat după pauza de hidratare George Rusu intră în unghi și îl întinde serios pe Marian Petre.
Mingea respinsă în față de portar este blocată în ultimul moment de plonjonul la sacrificiu al lui Radu Andrei care este lovit de Oalido Abd Elattif și nu mai poate continua jocul.

Recolta Gheorghe Doja joacă pragmatic și perpendicular iar în minutul 40 Sabin Topală recuperează la mijloc și trimite un șut-centrare cu boltă iar balonul trece foarte aproape de vinclul porții.

Finalul reprizei putea aduce în două rânduri deschiderea scorului. Mai întâi același neinspirat Alexandru Herea ajunge în marginea careului cu mingea la picior dar întârzie să șuteze și un fundaș are timp să i-o sufle în ultimul moment.

La poarta cealaltă, Oalido Abd Elattif pătrunde printre fundași, îl driblează și pe portar dar șutează în forță din unghi paralel cu poarta goală!

Oboseala a cântărit decisiv în balanța meciului

CS Medgidia a început mult mai decisă partea secundă și gazdele de conjunctură n-au mai reușit să lege mai mult de trei-patru pase în zona neutră a terenului.

Alexandru Herea se complică inutil în minutul 60 și pasează direct la adversar, pasă din prima la Stelian Mișilăricu iar aceasta nu mai iartă și înscrie cu un șut în diagonală.

Antrenorul celor de la Recolta face imediat două schimbări dar un sfert de ceas mai târziu zarurile sunt aruncate. Abia intrat la oaspeți, Daniel Dogaru profită de o minge respinsă prost și șutează năptraznic sub transversală pentru 2 – 0.

Recolta Gheorghe Doja încearcă golul de onoare dar lovitura liberă de la 18 metri lateral dreapta executată de Ionuț Vâlcu este reținută la rădăcina barei de portarul de 36 ani de la CS Medgidia.

Meciul se încheie cu scor de neprezentare, în minutul 85 Stelian Mișilăricu centrează în mijlocul careului mic și Constantin Coman înscrie simplu. (Vezi aici galerie foto de la meci!)

RECOLTA Gheorghe Doja: Marian Petre, Mihail Petre, Valentin Toma, Ionuț Neagu, Radu Andrei, Ionel Alexe, Vlăduț Popescu, Sabin Topală, Cristian Buda, Costin Anton, Alexandru Herea. Au mai jucat: Marius Voicu, Cristian Aldea, Ionul Vîlcu. Antrenor: Cătălin Leșeanu.

CS Medgidia: Valentin Dumitrică, Andrei Rusu, Nicholas Suflaru, Cristian Cojocaru, Stelian Mișilăricu, George Rusu, Marius Anton, Leonard Gheorghe, Dumitru Gheorghe, Dumitru Muzechelaru, Oalido Adb Elattif. Au mai jucat: Constantin Coman, Costi Dediu, Daniel Dogaru, Constantin Neagu. Antrenor: Izmir Abdulgani.

Related posts